InterieurTipsWonen

Een woning make-over met een klein budget, 4 slimme bespaartips!

woning make over

Als je in het rond kijkt, word je bijna verdrietig van de sfeer in de woning. Het voelt kil en sfeerloos aan. Het is dan ook hoog tijd voor een flinke make-over. Toch zijn de financiële middelen beperkt. Vol wanhoop bedenk je dat je dan nog maar langer in deze lege ruimte moet verblijven. Dit is natuurlijk helemaal niet nodig, want een make-over kan zoveel kosten als je zelf wilt. Er zijn ontzettend veel manieren om te besparen, ook zonder dat je de sfeer in de ruimte verliest. Wanneer jij niet tevreden bent over het interieur van je huidige woning, is het hoog tijd om hier iets aan te veranderen. In dit artikel geven we 4 slimme bespaartips om jouw woning op een make-over te trakteren!

1.         Maak gebruik van kortingsacties

Als je de folders goed in de gaten houdt en online zorgvuldig rondkijkt, zal je merken dat er heel vaak leuke acties te vinden zijn. Met een E-kortingscode krijg je al snel heel wat euro’s korting op een bestelling. Je weet immers wat ze zeggen: alle kleine beetjes helpen. Laat je daarom niet direct verleiden tot aankoop in winkels of webshop, maar geef je ogen goed de kost. Soms kunnen de prijzen tussen verschillende winkels zeer uiteenlopend zijn. Hou de acties daarom goed in de gaten en geniet van een voordelige prijs.

e-kortingscode

2.         Koop tweedehands

Wist je dat tweedehands of Vintage helemaal ‘in’ is tegenwoordig? Vroeger werd je met de nek aangekeken als je veel tweedehands spullen in huis had staan en inmiddels is het een ware hype. Steeds meer mensen struinen rond in kringloopwinkels of op rommelmarkten. Niet altijd omdat ze niet over de financiële middelen beschikken om nieuwe spullen te kopen, maar ook omdat het gewoon heel leuk is om verborgen schatten te ontdekken. Bovendien kan je tweedehands meubels en accessoires vaak zelf opknappen, zodat ze er uiteindelijk weer als nieuw uitzien.

3.         Wat heb ik precies nodig?

Bespaar bij Woonexpress door de juiste kortingscodes te gebruiken en enkel datgeen te kopen wat echt nodig is. Zo kan je alsnog kwalitatieve nieuwe meubels aanschaffen zonder dat je buiten je budget gaat. Vaak gaan mensen bijvoorbeeld buiten hun budget omdat ze verliefd raken op spullen die ze eigenlijk niet nodig hebben. Maak daarom voordat je op zoek gaat naar nieuwe meubels en accessoires een lijstje. Vergelijk het met het boodschappenlijstje die je maakt voordat je naar de supermarkt vertrekt. Door enkel hetgeen te halen wat op je lijstje staat, voorkom je impulsaankopen!

woonexpress kortingscodes

4.         Een likje verf doet wonderen

Denk niet direct dat je de gehele ruimte moet opknappen om een andere sfeer te creëren. Met kleine dingen kan je een woning al een flinke make-over geven. Daar is echt niet veel voor nodig. Zo doet een likje verf aan de muur al wonderen voor de uitstraling van het interieur. Bovendien kan je het kopen van muurverf ook zo duur maken als je zelf wilt. Je kunt kiezen voor een duur merk, maar ook voor een verfblik uit een budgetwinkel. Zo bespaar je snel veel geld én geniet je van een andere uitstraling.

Geef een reactie