TipsWooninspiratie

Welk BN behang past het beste bij jouw sterrenbeeld?

BN behang

Wist je dat ieder sterrenbeeld zijn eigen kenmerken heeft? En dat bovendien alle sterrenbeelden zijn opgedeeld in vier verschillende elementen? Dit zijn aarde, lucht, water en vuur. Wij hebben voor je uitgezocht welk BN behang het beste bij jouw sterrenbeeld past. BN Wallcoverings is namelijk een van de bekendste behangmerken, welke je kunt bestellen in de webshop van Color Store.

Welk BN behang past bij het element aarde?

De sterrenbeelden Stier, Maagd en Steenbok vallen onder het element aarde. De mensen met deze sterrenbeelden zijn erg zintuigelijk georiënteerd, wat wil zeggen dat ze vaak veel details zien en een goed gevoel hebben voor kleur, vorm en verhouding. Je zou als je een aarde-sterrenbeeld hebt bijvoorbeeld kunnen kiezen voor behang met veel details en een gebalanceerde kleurencombinatie, zoals een mooie bloemenprint of schildering.

bloemenprint

Welk BN behang past bij het element lucht?

De sterrenbeelden die bij het lucht element horen zijn Tweelingen, Weegschaal en Waterman. Deze mensen zijn (zoals de naam het al zegt) heel luchtig, vrolijk en positief. Ze proberen altijd alles te begrijpen en vinden het fijn als dingen kloppen. Behangetjes die bij deze sterrenbeelden passen zijn bijvoorbeeld strakke, grafische patronen. Zolang het een heel logisch printje is met een repeterend patroon is het goed. Daar worden mensen met een lucht-teken namelijk heel blij van. Overigens zien deze mensen ook gelijk als ze een ruimte binnentreden of deze logisch is ingedeeld of niet.

Welk BN behang past bij het element water?

De sterrenbeelden die horen bij het element water zijn Kreeft, Schorpioen en Vissen. Mensen met een van deze sterrenbeelden zijn erg op hun gevoel gericht. Ze weten doorgaans meteen of iets goed voelt of niet, maar vinden het wel lastig om dit uit te leggen. Ze zien heel veel subtiele dingen die anderen over het hoofd zien, en hebben een rijke, innerlijke belevingswereld. Als je een behang wilt dat daarbij past kunt je het beste kiezen voor een niet al te drukke print, of een print met juist veel details maar heel weinig kleur. Iets in zwart-wit bijvoorbeeld, of in allerlei groentinten bij elkaar. Zolang de print niet te overweldigend is is het goed.

Welk BN behang past bij het element vuur?

De sterrenbeelden die horen bij het element vuur zijn Ram, Leeuw en Boogschutter. Mensen met een vuur-teken als sterrenbeeld denken vaan groots, en zien details over het hoofd. Ze houden ervan de structuur van iets te zien en het grote geheel. Behangetjes die daar goed bij passen zijn natuurlijk grote allover prints, of bijvoorbeeld fotobehang. Niks geen kleine details voor de vuur-tekens, want deze vallen hem of haar niet eens op. Liever een grote print met opvallende kleurvlakken en een rijke textuur, want daar worden vuur-tekens blij van.

 

Geef een reactie