Woon

Dit is waarom je voor een sidetable achter de bank moet kiezen

Dit is waarom je voor een sidetable achter de bank moet kiezen

Tegenwoordig wordt een sidetable achter de bank steeds populairder. In principe is een sidetable niets anders dan een lange, hoge tafel. Over het algemeen is de tafel smal, waardoor je de tafel eigenlijk haast overal kunt neerzetten. In ieder huis is er wel plek voor een sidetable. Je zou er een in de gang kunnen plaatsen, zodat je er belangrijke spullen op kunt zetten. Maar het is ook mogelijk om een sidetable te gebruiken, om er vervolgens decoratie op neer te zetten. Je kunt dus enorm veel doen met deze tafel.

De meest praktische optie is het plaatsen van een sidetable achter de bank. Doorgaans is dit dus in de woonkamer. Natuurlijk kies je een sidetable in eerste instantie, omdat het een aangenaam gezicht is. Maar er zitten ook enorm veel voordelen aan verbonden. Ben jij benieuwd naar hoe je een sidetable achter de bank kunt stylen? Of ben je nieuwsgierig naar wat de voordelen zijn van zo’n chique tafel achter de bank? Lees dan snel verder. 

Het opvullen van een lege ruimte

Ken je dat gevoel dat je tevreden bent met je woning, maar dat er toch nog iets mist? Op een gegeven moment zul je merken dat je toe bent aan iets nieuws in je woning. De ruimte kan ineens kaal gaan aanvoelen. Daar is de sidetable achter de bank de ideale oplossing voor! Aangezien een bank niet direct tegen de muur hoeft te staan, zou je de sidetable er gewoon achter kunnen plaatsen. 

Het is vaak geen gezicht, als je een bank met ruimte erachter in de woonkamer hebt staan. Daarom is het dus een goed idee om een sidetable achter de bank te plaatsen! De ruimte ziet er hierdoor veel meer gevuld uit. Als je op de bank zit, kun je makkelijk even je glas water op deze sidetable zetten. Maar ook voor decoratie is het ideaal op zo’n tafel te hebben. Zet er wat leuke bloemen of planten neer en voila! Je hebt gelijk een eyecatcher in huis. Je verbloemt – letterlijk! – de leegte en creëert daarmee een aangename sfeer in huis.

Extra plek om je spullen op te bergen

Maar dit is niet de enige reden om een sidetable achter de bank te plaatsen. Het kan namelijk ook dienen als een opbergruimte. Vooral als je in je huis weinig opslagruimte hebt, kan dit ideaal zijn. Er zijn genoeg sidetables met planken en laden, waar jij je spullen in op kunt bergen. 

Creëer een extra werkplek met een sidetable achter de bank

Zou je graag een werkplek willen maken in huis? Maar heb je niet genoeg kamers? Ook dan is een sidetable achter de bank ideaal. Dan heb je namelijk toch nog je eigen plekje, ondanks dat je geen kamer voor jezelf hebt. Zo kun je na je werk of op thuiswerkdagen zonder gestoord te worden achter je laptop gaan zitten. Het is helemaal aan jou in welke kamer je dit voor je ziet. Denk vooral aan wat praktisch is. Er is namelijk niets lekkerder dan om in stilte te kunnen werken. 

Geef een reactie