TipsTuin tips

Voordelen van een mobiele barbecue

Voordelen van een mobiele barbecue

De camping liefhebbers kennen het waarschijnlijk al wel, de mobiele barbecue. Zoals de naam al verklapt, kan je deze barbecue overal mee naartoe nemen: op een boot, aan het meer, op een camping, op een festival, in het park en zoveel meer! Super handig voor de barbecue fanaten, nu kan je écht overal barbecueën. 

Verschillende soorten mobiele barbecues zie je al op het internet verschijnen. Je vindt er wegwerpbarbecues, opplooibare barbecues, kleinere barbecues,.. enzovoort. Ook bij Out at Home kan je verschillende opplooibare barbecues vinden.

Vraag je je nog steeds af of een mobiele barbecue iets voor jou is? Wij leggen je graag uit wat de voordelen van deze barbecues zijn en waarom je er écht eentje in huis moet halen.

Geen plaats

Heb je geen plaats voor een grote barbecue, maar wil je wel de gezelligheid die een barbecue met zich meebrengt? Ook dan is de mobiele barbecue iets voor jou. Klap hem open wanneer je wil barbecueën, neem de groenten en het vlees erbij (vergeet het stokbrood niet!), geniet van het moment, reinig hem eenvoudig nadat je klaar bent en berg de barbecue dan weer terug op. 

In de zomer haal je de barbecue hopelijk vaak boven, maar tijdens de wintermaanden berg je deze gewoon op. Zo neemt je barbecue tijdens de koudere maanden ook geen plaats in op je terras of balkon. 

Gemakkelijk te reinigen

De plooibare barbecues van Out at Home zijn gemakkelijk te reinigen. Deze kan je reinigen met warm water, een vochtige doek en mild reinigingsmiddel. Zo heb je na je kleine barbecue ook geen eindeloos poetswerk. 

De mobiele barbecues zijn natuurlijk ook wel iets compacter. Dit wil zeggen dat ze niet erg groter roosters hebben, waardoor je ook iets minder vlees tegelijk kan bakken. Daardoor heb je natuurlijk ook een kleinere barbecue dat je zou moeten poetsen.

Meenemen

Mobiele barbecues zijn er ook voor gemaakt om gemakkelijk mee te nemen. Met de handvaten neem je hem gemakkelijk mee tijdens het wandelen, reizen of verplaatsing naar de festivalweide. De barbecues staan erg stabiel op hun pootjes, waardoor je niet bang moet zijn dat deze plots het evenwicht verliest. 

Van barbecue naar heerlijk vuurtje

Ben je klaar met barbecueën, maar is hij nog warm? Tijdens het kamperen, in de natuur of op een boot kan je de nodige warmte wel gebruiken. Gebruik de mobiele barbecue daarom wanneer je klaar bent met eten als een heerlijk vuurtje. Neem je gitaar erbij, je vrolijke vrienden en maak er een gezellige avond van!

Geef een reactie