InterieurTipsWonenWooninspiratie

Vloerentrends, wat past er bij jou?

vloerentrends

Wil je graag een nieuwe vloer maar ben je er nog niet precies uit wat voor vloer je graag wilt hebben. Na het lezen van dit artikel ben je op de hoogte van alle vloerentrends en weet je precies wat alle voor en nadelen zijn.

Vinyl

Vinyl was een vloer die eigenlijk een tijdje niet echt hip was. Tegenwoordig vinden veel mensen dit toch wel een hele leuke vloer. Het ligt er totaal aan hoe je deze vloer combineert. Vinyl is helemaal niet zo duur en is in verschillende soorten stijlen te verkrijgen. Het nadeel is hierbij natuurlijk wel dat de kwaliteit minder is dan een duurdere vloer.

Visgraat vloer

Een visgraat vloer  is helemaal hip. Het geeft je huis een luxe uitstraling. Een visgraat vloer wordt vaak gemaakt van hout maar dit zou ook parket kunnen zijn. Een visgraat vloer is wel iets duurder, maar dan heb je ook wel wat. Een houten visgraat vloer is duurder dan een parket visgraat vloer, maar hout geeft juiste een erg luxe uitstraling. Het is dan vaak een investering waar je niet zo snel spijt van krijgt.

Overweeg je toch om een visgraat vloer te nemen maar wil je dit graag combineren met vloerverwarming. Dat kan! Neem dan gewoon een houten vloer met vloerverwarming en je hebt nooit meer last van koude voeten.

Gietvloer

De laatste is een gietvloer. Deze is zelfs  nog een stukje duurder dan een visgraat vloer, maar wat is dit een mooie vloer zeg. Je kan helemaal je eigen kleur uitkiezen en je kan zelfs uitkiezen hoeven effect je in je vloer wilt hebben. Wil je bijvoorbeeld veel vegen of juist een hele strakke vloer? Alles is mogelijk

Geef een reactie