InterieurTipsWonen

Verrijk jouw interieur met designmeubels

design meubels

“Less is more,” dat heb je wel heel letterlijk genomen als je rond kijkt binnen jouw interieur. Terwijl je om je heen kijkt, krijg je het idee dat je in een showroom staat. Er zit geen bezieling in huis. Niks wat het huis eigen maakt, niets wat aangeeft dat jullie gezin hier woont. Het resultaat is een kille woning met prachtige meubels. Als we binnenlopen in een showroom, worden we direct omver geblazen door al dat moois. We willen niets liever dan diezelfde stijl doorvoeren in onze woning. Als je dit té letterlijk neemt, is de kans groot dat je woning heel veel sfeer misloopt en dat is uiteraard hartstikke zonde. Maar hoe haal je deze sfeer dan wel in huis met designmeubels? En hoe voorkom je dat zogenaamde ‘showroom-gevoel?’. Wij zochten het uit!

Waarom kiezen voor designmeubels?

Als je nog nooit de eigenaar bent geweest van designmeubels, is het moeilijk voor te stellen waarom je enorm veel zou betalen voor een doodnormale bank. Tenminste een bank die jij doodnormaal vindt. Als je echter van dichtbij zou kijken en je de vele details zou opmerken, weet je direct waarom deze bank niet doodnormaal is. Designmeubels geven je woning echt iets extra’s. Iets wat je in de FunDesign reviews goed kunt teruglezen. De meubels komen uiteraard met een hoger prijskaartje, maar dat neemt niet weg dat je ook waar voor je geld krijgt. Designmeubels bieden jouw woning talloze voordelen. Wij hebben de belangrijkste voor jou op een rijtje gezet:

  • Investeer in designmeubels met kleinere oplage: de meeste designmeubels stijgen met de jaren in waarde. Kun je dit ook zeggen van je doodnormale meubels? Zeker de designmeubels met kleinere oplage kunnen later heel wat geld opbrengen. Door nu te investeren in designmeubels, kan je later geld verdienen. Zorg dat je de meubels goed verzorgd, zodat je ze later met winst door kunt verkopen. Tot die tijd geniet jij van een geweldige uitstraling!
  • Streven naar kwaliteit en functionaliteit: designmeubels worden altijd gemaakt met het oog op kwaliteit en functionaliteit. Bij de aanschaf van kwalitatieve designmeubels weet je dan ook altijd zeker dat je kiest voor een praktische oplossing met een lange levensduur.
  • Tijdloze uitstraling: zelfs designmeubels van 50 jaar terug zijn nog steeds een ware eyecatcher vandaag de dag. Designmeubels staan bekend om hun tijdloze uitstraling en kunnen werkelijk elk interieur compleet maken. Het is dan ook niet gek dat deze meubels enkel in waarde stijgen. Hoe ouder, hoe leuker!

Sfeer creëren in combinatie met designmeubels

Bij de aanschaf van designmeubels, maken veel mensen de fout om hun huis direct vol te gooien met allerlei verschillende items. Hierdoor ontstaat er een klinische uitstraling en begint het ‘showroom-gevoel’ zijn werking uit te oefenen. Na het lezen van verschillende Yels ervaringen, kunnen we niet anders dan concluderen dat het hier vaak fout gaat. Wij raden aan om te kiezen voor één eyecatcher, één designmeubel dat als pronkstuk voor jouw interieur gaat dienen. Je zal merken dat zo de impact van dit meubelstuk veel groter is en je tegelijkertijd meer huiselijke sfeer bewaard. Less is more!

Geef een reactie