Interieur

UrbanSofa

UrbanSofa

De mooiste meubels vind je bij UrbanSofa. Het woonmerk produceert hoogwaardige kwaliteit meubels die je helemaal naar wens kunt samenstellen. Hierdoor zijn jouw nieuwe meubels helemaal passen bij jouw interieur. En dat tegen een scherpe prijs! Door rechtstreeks vanaf de fabriek te leveren slaat UrbanSofa veel dure schakels in het leveringsproces over, waardoor jouw nieuwe meubels tot wel 50% voordeliger zijn!

Keuze uit 200+ stoffen

Jouw nieuwe bank, fauteuil of eetkamerstoelen set wordt pas echt helemaal voor jou met een keuze uit maar liefst 200+ stoffen en ledersoorten. Kies jouw favoriete stof en UrbanSofa gaat voor je aan de slag. Welke stof je ook zoekt, door het ruime aanbod slaag je bij UrbanSofa voor iedere stijl en interieur. Bekijk de stoffencollectie op www.urbansofa.nl of bewonder de stoffen in het echt bij één van de UrbanSofa verkooppunten. Je vindt er altijd één bij jou in de buurt.

De kwaliteit van UrbanSofa

Bij UrbanSofa staat kwaliteit bovenaan! Ieder zitmeubel wordt uitsluitend gemaakt van hoogwaardige materialen. Zo worden de frames van de bankstellen gemaakt van massief beukenhout, gebruiken ze alleen stalen nosagvering en worden de zittingen standaard gevuld met het allerbeste kwaliteit HR koudschuim.

Meubels bekijken

Wil je de meubels van UrbanSofa in het echt bekijken? Dat kan bij één van de UrbanSofa verkooppunten. Deze zitten verspreid door het hele land, dus er zit er vast één bij jou in de buurt. Op de website van UrbanSofa kun je gemakkelijk een verkooppunt bij jou in de buurt vinden. Heb jouw droombank of tafel al gevonden op de website? Je kunt ook gemakkelijk vinden welke verkooppunten dit specifieke meubel in hun showroom hebben staan. Ideaal!

 

Geef een reactie