TipsWonen

Trendy en moderne zonwering? Bekijk eens de screens

Trendy en moderne zonwering

Wanneer je zoekt naar een alternatief voor rolluiken, die nogal een opgesloten gevoel creëren, dan kun je kiezen voor de zonwering screens. De screens zijn een uitstekend alternatief voor de rolluiken omdat deze screens – net zoals de rolluiken – buiten worden geplaatst, ook voorzien zijn van een bak en en geleiders en omdat de screendoek een modernere en luxueuzere look uitstraalt dan de lamellen van een rolluik. De screens wordt steeds vaker gekozen voor nieuwe woningen en wij snappen al maar te goed waarom. Wanneer je de screens ziet, zie je direct wat voor prachtige uitstraling ze uitstralen.

Waar kan ik de screens bekijken, berekenen en bestellen?

Ben jij geïnteresseerd in de screens? Dan wil je uiteraard weten waar je deze kunt gaan bekijken. Je kunt screens bij Rolluiken33.nl direct bekijken, berekenen en bestellen. Online staan diverse screens gepresenteerd (waaronder de windvaste) en binnen enkele eenvoudige stappen heb je deze samengesteld. Screens worden op Rolluiken33 aangeboden tegen de scherpste prijzen. Ook worden de screens compleet op maat geproduceerd en binnen 1-2 weken uitgeleverd. Benieuwd naar wat de screens kosten bij Rolluiken33.nl? Bekijk hier de screens prijzen. Vergelijk deze prijzen (en de kwaliteit van de screens) met andere aanbieders en sta versteld van het verschil!

Waarom screens?

Screens hebben enorm veel voordelen wanneer je zoekt naar geschikte zonwering voor jouw situatie. Screens zijn een ware toevoeging aan je woning. Als eerst is het zo dat deze (zoals eerder aangegeven) aan de buitenkant van het huis worden toegepast. In vergelijk met ander zonweringen is dit een enorm plus punt. Binnen zonwering is minder effectief omdat het de hitte van de zon nog steeds absorbeert.  Bij de screens is dit niet het geval en hierdoor is dit een groot verschil in vergelijking met ander zonwering. Ga jij binnenkort de screens toepassen in jouw woning? Ga direct bij Rolluiken33 de screendoeken bekijken, de kleur van de omkasting en nog veel meer. Screens zijn de meest moderne en luxueuze keuze.

 Screendoeken

 De screendoeken zijn leverbaar in drie categorieën. Je hebt namelijk de verduisterende doeken, de 3% en 5% lichtdoorlatendheid doeken. Wanneer je complete verduistering wilt creëren in bijvoorbeeld de slaapkamer, kun je het best kiezen voor de verduisterende doeken. Bij de 3% en 5% screendoeken kun je nog naar buiten kijken en komt er ook licht door je woning. Afhankelijk van wat de wensen zijn, kun je doeken naar wens kiezen. De screendoeken zijn leverbaar in meer dan 100 types, bekijk alle mogelijkheden en kies welke doek jij binnenkort gaat toepassen in jouw woning.

Geef een reactie