InterieurWonen

Tips voor het inrichten van je thuiskantoor

Tips voor het inrichten van je thuiskantoor

Waarschijnlijk, net als de rest van ons, ben jij ook al een aantal maanden zoveel mogelijk thuis aan ‘t werk en begint jouw keukentafel of slaapkamer net op je kantoor te lijken. Overal liggen aantekeningen, papieren en pennen verspreid, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Heb je er wel eens aan gedacht om je kantoor plekje thuis opnieuw in te richten? Met deze tips creëer je een fijne werksfeer in je eigen huis en haal je de workaholic in jou weer terug naar boven!

Maak een eigen prikbord

Of je nu fulltime aan ‘t werk bent of nog op school zit en momenteel thuis een studie volgt, het maken van een planning is altijd heel belangrijk. Maak daarom zelf een eigen prikbord zodat je in één oogopslag kunt zien wat jouw planning voor de dag is. Maak dit prikbord met vierkantjes van vilt en gebruik punaises om jouw to-do lijstjes makkelijk op te hangen. Heel leuk en makkelijk om te doen. Daarnaast kun je dit prikbord ook gebruiken voor bijvoorbeeld je wekelijkse boodschappen, zodat je nooit meer iets vergeet!

Zorg voor genoeg opbergruimtes

Niks is vervelender dan overal troep te hebben liggen op je bureau… Zorg er daarom altijd voor dat je genoeg opbergruimte hebt voor al je kantoorspullen. Daarnaast hoef je ook niet altijd alles in lades weg te stoppen. Kies voor leuke opbergmandjes op je bureau of hang een aantal wandplanken op, waar je je spullen makkelijk kwijt kan. Zolang je het maar netjes opbergt, zal het niet rommelig staan en geeft dit jouw thuiskantoor een échte werksfeer.

Investeer in een goede laptop

Heb jij thuis toevallig nog een oude computer of laptop staan en werkt die niet meer naar toebehoren? We weten als geen ander hoe vervelend een trage laptop is waar je niet snel op kunt werken. Kies voor een compacte, fijne laptop die ook nog eens een professionele uitstraling geeft aan jouw thuiskantoor. Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe laptop, bekijk dan hier de beste laptop voor studenten!

Stel een budget op

Een nieuw kantoor inrichten is leuk, maar kan ook aardig wat kosten. Soms vergis je er wel eens in wat een nieuwe inventaris kost. Zo kan een nieuwe laptop en bureaustoel aardig wat schade brengen aan je portemonnee. Maak van tevoren dus een lijstje van alle spullen die je nodig hebt voor je inventaris. We weten namelijk hoe verleidelijk het is om online allemaal leuke spulletjes te kopen, die we achteraf niet eens nodig hebben. Een andere tip is om jouw nieuwe inventaris met korting te kopen. Kijk bijvoorbeeld eens tussen de sale artikelen of koop tijdens Black Friday 2021 je spullen met flinke korting…

We hopen dat je met deze tips voor jouw thuiskantoor een echt werksfeer kan creëren waar je ongestoord aan ‘t werk kunt met een hoop werkplezier!

Geef een reactie