TipsWonen

Tips bij de zoektocht naar een nieuwe Intergas cv-ketel

nieuwe Intergas cv-ketel

Steeds meer mensen kiezen voor een cv-ketel van Intergas. Deze ketels staan al jaren bekend om hun geweldige kwaliteit en innoverende opties. Zo was Intergas de eerste producent van cv-ketels die meer aandacht besteedde aan het verminderen van de ecologische voetprint op aarde en ketels produceerde die minder energie verbruikten. Een cv ketel intergas kopen staat dan ook gelijk aan een keuze voor het milieu én de portemonnee.

Maar waarom zou je voor deze innovatieve ketels kiezen? En waar moet je op dat moment precies aan denken? In dit artikel geven we enkele handige tips.

De voordelen op een rijtje

Laten we bij het begin beginnen. Want waarom zou je voor een Intergas cv-ketel kiezen als er nog enorm veel andere ketels op de markt verkrijgbaar zijn? Zoals bekend is Intergas een zeer innovatief merk op het gebied van cv-ketels. Bijna ieder jaar brengen ze weer geheel nieuwe modellen op de markt. Bovendien zijn ze ieder jaar enorm druk bezig met het ontwikkelen van nieuwe ketels. Daardoor kun je dan ook alleen maar de beste kwaliteit van Intergas verwachten.

Tot grote frustratie van de meeste mensen krijgen de meeste cv-ketel nogal wat storingen te verwerken. Deze storingen zorgen er bijvoorbeeld voor dat je tijdelijk zonder verwarming of warm water zit. Iets wat met name in de winter zeer onwenselijk is. Helaas duurt het vaak ook even voordat een dergelijke storing weer is opgelost. Gelukkig is Intergas op zoek gegaan naar een mogelijkheid om deze storingen te voorkomen. Met succes! Door de 3-wegklep te vervangen voor een warmtewisselaar hebben zij ervoor gezorgd dat hun ketels zo goed als geen storingen meer hebben.

De meeste ketels van Intergas werken zeer energiezuinig. Ze zetten energie efficiënt om in warmte en warm water, waardoor je nooit te veel zult betalen. Daarnaast zijn alle ketels niet alleen van zeer hoogwaardige kwaliteit, maar beschikken ze ook nog eens over zeer scherpe prijzen. Hierdoor is er voor elk budget een kwalitatieve ketel te vinden.

cv ketel intergas kopen

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een Intergas cv-ketel?

  • Hoeveel vermogen heb ik nodig? Een ketel met een te klein vermogen zal moeite hebben om het gehele huis te verwarmen. Bij een groot vermogen verbruikt het juist meer energie dan nodig, waardoor je onnodig veel geld zult betalen. Het vermogen hangt volledig af van de grootte van het huis en de wijze waarop deze is geïsoleerd. Kom je er niet uit? Vraag dan een onafhankelijk expert om advies. Deze kan samen met jou naar de gegevens kijken een advies op maat geven.
  • Ook het budget speelt natuurlijk een belangrijke rol. Hoeveel wil je maximaal uitgeven? Lukt het je niet om de cv-ketel te kopen? Dan is het meestal ook mogelijk om hem tegen een gereduceerde prijs te huren.
  • Vergelijk het enorme aanbod en bedenk goed welke opties van belang zijn en wat je precies nodig hebt om comfortabel te kunnen wonen. Zo kies je altijd de juiste ketel!

Geef een reactie