TipsTuin tipsWooninspiratie

Review Happy Cocoon vuurtafel

Review Happy Cocoon vuurtafel

Een knisperend haardvuur, vrolijke gezichten, spannende verhalen en gezelligheid. Dat waren de redenen waarom ik vuur in de tuin wilde halen. Maar hoe dan? Koop ik simpelweg een vuurkorf of ga ik voor iets wat nog wat unieker is? Mijn oog viel op een plaatje van een cocoon table. Dit was een vuurtafel van het welbekende merk Happy Cocoon en deze sprak mij direct aan. Daar begon mijn avontuur: de aanschaf van een eigen cocoon tafel!

Al tijden was ik op zoek naar een mooie verrijking voor mijn tuin. Ik maak dolgraag gebruik van mijn tuin, maar merk dat ik dit toch minder vaak doe dan ik zou willen. Dit heeft voornamelijk te maken met mijn drukke agenda, maar ook met het wisselvallige weer in ons land. Vaak als ik eindelijk even tijd heb, is het enorm koud buiten en waait het hard. Op zo’n moment kruip je liever onder een dekentje op de bank. Hoe ik dit op kon lossen? Ik had een tijdje geen idee, totdat ik op zoek ging naar een manier om vuur in de tuin te brengen. Vuur met behulp van een vuurtafel. Al snel ontdekte ik een Happy Cocoon aanbieding bij Godu-tuin. Ik ging direct overstag en raakte verliefd op de eigenschappen van deze vuurtafel. Waarom? Dat deel ik in deze review.

Cocoon tafel, zoveel moois voor mij alleen

Mijn gezin reageerde verrast toen ik vertelde over mijn wens voor een vuurtafel. Heel mooi natuurlijk, maar wat heb je er precies aan? Dat werd echter al snel duidelijk. Inmiddels is het hele gezin om en genieten we bijna dagelijks van onze cocoon tafel. Het is immers niet alleen een vuurtafel, maar nog zoveel meer.

cocoon vuurtafel

Zo kan je de vuurtafel geheel naar eigen wens samenstellen. Je kunt er ook voor kiezen om enkele accessoires bij te voegen. Denk bijvoorbeeld aan een grillplaat of zelfs wijnkoeler. Werkelijk alles is mogelijk om het woongenot te verhogen. Wat is er immers fijner dan lekker van een zelfgemaakte ‘barbecue’ of ‘koelkast vol heerlijke drankjes’ te genieten? Zeker nu de zomer weer in aantocht is, kunnen we niet wachten om onze cocooning vuurtafel te gebruiken. Zoveel moois, alleen voor mij!

Happy cocoon vuurtafel aanbieding

Ik hoorde mijn partner al zuchten toen ik voor het eerst mijn idee opperde. Deze dacht gelijk dat het flink in de papieren zou lopen en onze financiële reserves zou laten slinken. Gelukkig was dat bij ons niet het geval. Toen ik de happy cocoon vuurtafel aanbieding zag was ik direct verkocht en mijn partner eveneens. Een leuke prijs voor een geweldige musthave in de tuin. Beter kon bijna niet!

Natuurlijk zijn dit soort aanbiedingen niet altijd geldig. Als jij, net als ik was, ook op zoek bent naar een nieuwe vuurtafel. Raad ik zeker de producten van Happy Cocooning aan. De vuurtafels zijn van prachtige kwaliteit, bieden alles wat je nodig hebt en kunnen naar wens aangepast worden. Als je bovendien ook nog eens de aanbiedingen in de gaten houdt, weet je zeker dat je voor een scherpe prijs een ware eyecatcher binnensleept!

Geef een reactie