InterieurWonen

Persoonlijke foto’s verwerken in je interieur

Persoonlijke foto's verwerken in je interieur

Een huis persoonlijk maken doe je door persoonlijke items toe te voegen. Hier kan je denken aan een meubelstuk dat je van een dierbaar iemand hebt gekregen, of je kan bijvoorbeeld denken aan een leuke souvenir van je favoriete reis. De meest gebruikte manier van het persoonlijker maken van de woonruimte is het toevoegen van foto’s. Op deze manier wordt verder in dit artikel verder ingegaan.

Foto’s als herinneringen

Ben jij ook zo gek op foto’s maken tijdens alle activiteiten die je onderneemt met vrienden en/of familie? Het is altijd leuk om deze foto’s later weer eens terug te kijken.

Waar maken we overal foto’s van? Dit loopt natuurlijk sterk uiteen. Het kan zijn van de vakanties. Of je nou op een zonvakantie bent geweest naar een of ander tropisch oord of naar een skivakantie in de Oostenrijkse bergen, je wilt hiervan graag zoveel mogelijk beeldmateriaal vast leggen om later terug te kunnen kijken met je reisgenoten. Herinneringen maken is sowieso belangrijk. Die zijn later onbetaalbaar. Je kunt kiezen om van alle foto’s een fotoboek in elkaar te zetten op internet. Het nadeel is wel dat deze boeken vaak in de kast belanden en er niet weer (of niet vaak) naar om gekeken wordt.

Maar er is nog een optie. Je kunt de foto’s namelijk ook op een leuke manier verwerken in je interieur. Op deze wijze zie je jouw leukste foto’s, de foto’s met de dierbaarste herinneringen, elke dag terug. En je kunt ze natuurlijk gerust een keer omwisselen voor andere foto’s voor de variatie.

Wandcirkels

Er zijn nu hele leuke wandcirkels te koop. Dit zijn mooie ronde frames waarin de foto geplaatst wordt. Je kunt hierbij kiezen uit verschillende materialen. Je hebt namelijk de keuze uit forex, aluminium en plexiglas.

Kijk maar eens op de website van Modulari. Dit is een handige website met een tool waarbij je de foto kunt uploaden in een dergelijk rond frame. Hierbij is het mogelijk te kiezen voor verschillende groottes. Heb je bijvoorbeeld een mooie foto van je hele gezin van laten we zeggen vier personen, dan verdient zo’n foto natuurlijk een mooi plekje. Dit plekje kan zijn centraal op een muur in de woonkamer.

Met deze muurcirkels kun je ook een speelse collectie maken. Je kunt de cirkels namelijk mooi combineren naast elkaar. Door wandcirkels van verschillende formaten op een leuke manier bij elkaar in een patroon of opstelling te hangen kun je bovendien meerdere foto’s benutten. Zo kun je compact bij elkaar meerdere foto’s bij elkaar plaatsen en geniet je elke dag van nog meer activiteiten en avonturen die je beleeft hebt.

Deze cirkels kun je overal in je huis ophangen. Zoals gezegd is de woonkamer natuurlijk een prima plek. Hier kom je eigenlijk elke dag waardoor je veel kunt genieten van je foto’s. De keuken geld als een soortgelijke plek in je huis die veel gebruikt wordt en waar jij en je gezin de foto’s vaak waar kunnen nemen. Andere plekken in huis zijn bijvoorbeeld het toilet, de hal en de slaapkamers.

Andere opties

Naast de wandcirkels zijn er meer opties. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de traditionele fotolijstjes staand op een bijzettafeltje of een kast. Wat ook kan is een foto op canvas materiaal. Deze doeken zijn vaak wat groter van formaat. Hier moet je dus wel een goede plek voor hebben op een vrij stuk muur. Je kunt ook een digitaal fotolijstje gebruiken. Hierop kun je foto’s als een presentatie voorbij laten komen.

Geef een reactie