TipsWooninspiratie

Past jouw hondenmand wel bij je interieur stijl?

Past jouw hondenmand wel bij je interieur stijl

Stel je voor; na een lange wandeling komen jullie weer thuis. Je wilt even uitrusten van de wandeling en gaat op de bank zitten. En jouw hond? Uitrusten in zijn mand? Hij ligt wel lekker, maar écht mooi is het niet. Misschien zelfs wel aan vervanging toe. In deze blog vertellen we je alles over mooie decoratieve hondenkussens. Kussens die passen bij elke interieur stijl.

De tijd van ouderwetse ovale hondenmanden is voorbij. Tegenwoordig zijn er leuke kussens en bedden te vinden voor je hond. Wij lichtten Lex & Max uit omdat we vinden dat deze de allerleukste kussens heeft. Zij hebben ruim 1400 verschillende hondenkussens. Ze zijn verkrijgbaar voor verschillende interieurstijlen zoals industrieel, landelijke, klassiek of modern.

Lex en Max hondenkussens

Het Nederlandse Lex&Max® is een van de populairste hondenmerken van Europa. Met Lex en Max hondenkussens heb je een ruim aanbod om uit te kiezen. Eerder hebben we benoemd is er keuze uit ruim 1400 verschillende hondenkussens, hondenbedden en meubels voor honden. Ze hebben voor alle woonstijlen toepasselijke kussens. Daarbij zijn alle designs in verschillende maten verkrijgbaar. Of je nu een schattige kleine Franse bull hebt of een ridgeback, ze hebben altijd de juiste maat beschikbaar.

We raden wel aan om een kleur te kiezen die past bij de vacht van je hond. De uitgevallen haren zijn dan minder zichtbaar.

Start je zoektocht naar een hondenkussen

Ga je zelf op zoek naar een nieuw bed voor je hond? Start je zoektocht dan met het afvragen wat voor kwaliteit je wilt. Verschillende prijsklasse geven verschillende kwaliteiten. Honden hebben doorgaans scherpe nagels. Het is daarom aan te raden om te kiezen voor een kussen met een sterke kussenhoes.

Let er ook op of de hoes verwisselbaar is. Hondenkussens worden gebruikt als bed. Het is aan te raden om de hoes regelmatig te wassen. Daarmee voorkom je vieze geurtjes en blijft het bed schoon.

De grootte van het kussen speelt ook een belangrijke rol. Grote honden slapen het lekkerste op grote hondenkussens. Hierop kunnen ze lekker languit liggen. Kleine honden hebben vaak geen specifieke voorkeur. Zij liggen net zo graag op kleinere kussen als op grotere kussens.

Als laatste waar je op kan letten is de vulling van het kussen. Een goed bed heeft een goed matras nodig. Veelal worden eps parels, polyester- of acryl vlokken gebruikt. Deze vullingen hebben goede isoleren eigenschappen. De kou van de wordt niet doorgelaten en de lichaamswarmte van je hond in het kussen behouden. Hierdoor ligt hij lekker comfortabel én dit is beter voor zijn gewrichten.

 

 

Geef een reactie