InterieurTips

Op deze manier creëer jij gemakkelijk meer ruimte

Op deze manier creëer jij gemakkelijk meer ruimte

Als je een bedrijf hebt wat snel groeit dan kan het zo maar zijn dat je uit de ruimte groeit. Vaak is dit een goed teken, maar niet altijd zo prettig. Want een nieuw pand zoeken is niet echt iets waar je naar uit aan het kijken bent. Voornamelijk als iedereen op zijn gemak is in het voornamelijk werkpand. Als je een grote pand nodig hebt omdat je de producten niet kwijt kan, dan hebben wij hier de ideale oplossing voor. Namelijk een mezzanine  vloer.

Dit is de goedkoopste oplossing

Een extra vloer creëren is de oplossing om een magazijn in te richten. Nu vraagt u zich vast af hoe dit in elkaar zit? Nou, deze ruimte wordt aangelegd tussen de begane grond en de eerste verdieping, of tussen andere verdiepingen. Hierdoor verdubbelt u de ruimte, waardoor u meer kwijt kunt. Tegelijkertijd neemt u geen andere ruimte in beslag, door het hoge plafond.  Wilt u graag een mezzanine vloer voor in uw magazijn? Dan is het handig om een paar dingen te weten. Het is namelijk geen aankoop die u dagelijks doet. Het eerste punt is de partij die u kiest. Kies namelijk voor een partij die genoeg kennis heeft over een mezzanine vloer het is namelijk een hele klus om het in elkaar te zetten. Maar waar vindt u nou de beste mezzanine vloeren. Onze favoriet is Nolte Mezzanine vloeren. Deze partij ontwerpt niet alleen de mezzanine vloeren, maar produceert, levert en monteert de vloer ook nog eens op locatie!

 Meer informatie nodig over een mezzanine vloer?

Wil je meer informatie? Dan moet u eens een kijkje nemen op de website van partij Nolte. De partij Nolte Mezzanine is gespecialiseerd in het gebied van mezzanine vloeren. Nolte Mezzanine is aanwezig bij het gehele proces ze ontwerpen, produceren, leveren en monteren de vloer. Hierdoor weet u zeker dat de mezzanine vloer perfect in elkaar zit. Wilt u meer weten over deze partij? Neem dan gerust een kijkje op de website! Als u nog een vraag hebt over mezzanine vloeren schroom dan niet en neem contact op met een van de specialisten.

Geef een reactie