BadkamerTipsWonen

Lekker genieten van pure luxe in de badkamer

Lekker genieten van pure luxe in de badkamer

Persoonlijk vind ik niets zo lekker als na een dag hard werken je even terug te kunnen trekken. Me-time wordt dat tegenwoordig genoemd. Gewoon even niets moeten en vooral heel veel mogen. Het is eigenlijk een momentje dat je heel lief voor jezelf bent, tenslotte moeten we iedere dag al zoveel. De één kan genieten van een avond languit op de bank met een goede film of een lekker boek, maar ik kies er vaak voor mijn eigen Spa moment te creëren. Ik ben mij er van bewust dat niet iedereen is voorzien van grote Spa badkamers, maar dat is in dit geval ook niet nodig. Ik vertel je graag mijn 3 favoriete tips om te relaxen in de badkamer en even dat momentje voor jezelf te pakken!

Tip 1 de juiste producten

Een echt Spa moment begint bij de allerlekkerste producten waar je gewoon een fijn gevoel van krijgt. Dit verschilt natuurlijk per persoon, maar eucalyptus en lavendel zijn wel echte geuren waarbij je tot rust kunt komen. Hou jij niet van deze geuren? Geen probleem, want tegenwoordig zijn er veel merken die hele Spa en Hamam lijnen uitbrengen. Daar zit vast wel iets tussen wat jij ook lekker vindt. Twee jaar geleden kochten wij een nieuw huis en moest er dus ook een nieuwe badkamer komen. Dit geluk had ik, want nu kon ik bij de Badkamerspecialist een badkamer aanschaffen die helemaal pasten bij mijn wensen voor een me-time momentje. Gelukkig had ik niet veel eisen maar een regendouche en een bad waren wel een must. Die twee komen nu ook helemaal van pas wanneer ik een momentje voor mijzelf plan. Zo vind ik het echt heerlijk om even te relaxen in bad met een boek of een zacht muziekje op de achtergrond. In huis weet iedereen dat ze mij dan vooral niet moeten storen!bad

Tip 2 een maskertje is pure verwennerij

Ben je niet zo van lang in bad hangen of heb je geen bad? Dan zijn er gelukkig nog genoeg mogelijkheden om even dat momentje voor jezelf in te plannen. Wat dacht je van een maskertje? Niet alleen voor je gezicht, maar ook gelijk voor je haren natuurlijk. Wanneer ik geen zin heb ik bad, maar wel graag even dat momentje pak dan vind ik het heerlijk om in een warme badkamer met een zacht rustgevend muziekje heerlijk te tutten met verschillende maskertjes. Als ik dan toch bezig ben dan epileer ik direct mijn wenkbrauwen zodat deze ook de week weer doorkomen.

Op het gebied van maskertjes is er tegenwoordig ook heel vele te vinden. Zo heb je van die echte kleimaskers die hard worden, maar ook tissuemaskers die je na de inwerktijd ook weer makkelijk kunt vervangen. Heb je nog wat tijd over? Vergeet dan vooral je voeten niet een masker te geven, tenslotte zijn zij degene die je iedere dag de hele week door moeten dragen.

Tip 3 Verzorgde handen

Persoonlijk voel ik mij altijd een stuk prettiger wanneer mijn nagels gelakt zijn. Het geeft net even dat beetje extra zelfvertrouwen wanneer je handen er mooi uitzien. Neem dus even een momentje voor jezelf en zorg ervoor dat je handen er de hele week weer tegenaan kunnen. Ook wanneer je niet van opzichtige kleuren houdt, kies dan vooral niet om het niet te doen, maar voor een blanke lak. Zo zijn je handen toch mooi verzorgd.

Zo zie je, ook met een kleine badkamer kun je heerlijk genieten van pure luxe en verwennerij!

 

Geef een reactie