InterieurTipsWooninspiratie

Laminaat kopen

Laminaat kopen

Ben je op zoek naar vloer van goede kwaliteit, maar een voordelige prijs? Dan is laminaat misschien wel een uitkomst voor jou! In dit blog leggen we uit wat de voordelen zijn van laminaat, waar laminaat uit bestaat en welke looks je er mee kunt creëren en wat de mogelijkheden zijn met laminaat. Lees dus gauw verder als je overweegt om laminaat te kopen!

De voordelen van laminaat

Waarom kiezen voor een dure houten vloer, die moeilijk te leggen is en veel onderhoud kost, als het ook anders kan? Ga voor laminaat! Laminaat heeft vele voordelen ten opzichte van een houten vloer.

  • Laminaat is makkelijk te leggen;
  • Laminaat is gemakkelijk schoon te maken en te houden;
  • Laminaat is onderhoudsvrij;
  • Laminaat is gemaakt van licht materiaal, maar super sterk en slijtvast;
  • Laminaat is goedkoop.

Laminaat biedt dus veel voordelen ten opzichte van een dure, zware, moeilijk te leggen houten vloer of een natuurstenen vloer. Koop je laminaat direct bij de fabriek, dan kan laminaat nóg goedkoper.

laminaat leggen

Wat is laminaat?

Laminaat bestaat uit verschillende lagen. De bovenste laag is de beschermlaag die bestaat uit een transparante papierlaag, bewerkt met melaminehars. Door de hars blijft laminaat waterbestendig en hard en mooi, want het voorkomt ook verkleuring. In de eerste laag kan ook een houtnerfstructuur aangebracht worden. Vervolgens is er de decoratielaag, eigenlijk is dat gewoon een print van de gewenste houten of stenen look. Als derde is er de basislaag die voor stevigheid zorgt en is gemaakt van samengeperste houtvezels, ook wel MDF of HDF genoemd. De onderlaag lijkt weer op de eerste laag om het laminaat vochtwerend en stabiel te maken.

Mogelijkheden laminaat

Laminaat kan besteld worden in houtlook: denk aan beukenhout, steigerhout, donkerbruin hout, licht hout en ook in een natuurstenen-, beton- of cementlook. Welke stijl wil jij creëren in jouw woning? Bebo Parket biedt laminaat in alle soorten en maten voor een super lage prijs. Bebo Parket is een gerenommeerde vloeren producent en leverancier in Nederland, waar de grootste voorraden laminaat liggen. Laminaat kopen voor een scherpe prijs en niet inleveren op kwaliteit? Kom langs in Vriezenveen bij Bebo Parket of vraag een offerte aan via de website.

Geef een reactie