VerbouwenWooninspiratie

Kunststof gevelbekleding: Het alternatief van hout

Kunststof gevelbekleding: Het alternatief van hout

Buitenkant van je huis opknappen? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van kunststof gevelbekleding. Het ziet er niet alleen geweldig uit, maar het verhoogt ook de waarde van uw huis. Het heeft zelfs nog meer voordelen waar we je graag meer over vertellen.

Brede toepasbaarheid

Kunststof gevelbekleding wordt veel gebruikt. Een populair merk is Keralit. Het werkt aan de voor- of achterkant van het huis, maar ook aan de zijkanten van dakramen. Hierdoor hoeft u geen dakramen meer te onderhouden die vaak op moeilijk bereikbare plaatsen staan.

De tuin maakt ook gebruik van kunststof bekleding. Denk aan tuinhuizen. Deze bevinden zich meestal op plaatsen waar het weer snel kan leiden tot degradatie van het huis. Het materiaal Keralit is kleurvast en de panelen zullen niet rotten door vocht en andere weersinvloeden. Dit zorgt ervoor dat het tuinhuis jarenlang mee kan. Dit is een groot voordeel ten opzichte van hout. Dat kan op den duur gaan rotten of erg vies worden, dat wordt voorkomen met kunststof.

Voordelen van kunststof bekleding

Naast de lage onderhoudskosten van kunststof gevelbekleding heeft het nog veel meer voordelen. Keralit is verkrijgbaar in 37 verschillende kleuren. Dit betekent dat het nooit hoeft te worden geverfd. U krijgt zelfs 10 jaar garantie als u kiest voor Keralit kunststof gevelbekleding. Kunststof bekleding is eenvoudig te installeren en een perfecte vervanging voor hout. De gevelbekleding kan zelfs op houtnerf lijken, waardoor het op hout lijkt maar de voordelen van kunststof heeft. Zo kunt u bijvoorbeeld uw dakkapel met Keralit afwerken.

Verkrijgbaarheid

Nu bestellen we veel online. Waar kunt u dan Keralit gevelbekleding kopen? Kunststof gevelbekleding is ook online te bestellen. Dit kan in veel online winkels. Kies altijd voor een officiële dealer met goede recensies. Zo is Kunststof panelen een voorbeeld van zo’n officiële dealer die alleen officieel Keralit verkoopt. Dit proberen ze te doen voor de scherpste prijzen. Sommige webwinkels zien er goedkoop uit, maar het kan zijn dat je een langere levertijd hebt of zelfs een product hebt gekocht dat niet 100% origineel is. Let hier dus altijd goed op, anders kan het op termijn een duur grapje worden wanneer de bekleding weer vervangen moet worden.

Geef een reactie