InterieurTipsWonenWooninspiratie

Kleine muurstickers voor in de babykamer: driehoekjes, stippen of hartjes

hartjes muursticker

Muurstickers vind je echt in alle soorten en maten. Voor de babykamer is er dan ook een breed scala aan lieve ontwerpen en mooie teksten. Ook kleine muurstickers doen het enorm goed in de babykamer. Denk bijvoorbeeld aan stippen muurstickers om de uitstraling van de babykamer in één klap te veranderen. Het voordeel van muurstickers is dat het een relatief goedkope oplossing is om de kamer een flinke make-over te geven. Kleine muurstickers, zoals driehoekjes stippen of hartjes, zijn tegenwoordig helemaal hot in de babykamer. In deze blog leggen wij uit waarom!stippen muursticker

De voordelen van kleine muurstickers in de babykamer

Muurdecoratie kan niet ontbreken in de babykamer. Even als een leuke kleur op de muur. Toch is het om financiële redenen dikwijls niet mogelijk om de babykamer van jullie dromen te creëren. Gelukkig is er wel een heel goedkoop en leuk ander alternatief: het gebruik van muurstickers. Muurstickers geven de babykamer direct een geheel nieuwe en moderne uitstraling. Bovendien is het ook de perfecte oplossing als het babybedje bij jullie in de slaapkamer wordt gezet en je het kleintje toch een apart ‘kamertje’ wilt geven. Versier de muur boven het bedje met mooie kleine muurstickers en je geeft direct aan waar het kleintje komt te liggen.

Natuurlijk kennen kleine muurstickers nog veel meer andere voordelen:

  • Ze zijn gemakkelijk zelf te plaatsen én te verwijderen
  • Ze geven de kamer direct een andere uitstraling
  • Ze zijn verkrijgbaar in alle soorten, maten en kleuren

Kleine muurstickers combineren in de babykamer

Er is een ontzettend brede collectie aan muurstickers voor in de babykamer. Het is dan ook bijna onmogelijk om geen muursticker te vinden die past bij de uitstraling van jullie babykamer. Ben je iemand die graag de huidige woontrends volgt en mag dat ook gezien worden in de babykamer? Ga dan voor geometrische vormen, zoals driehoekjes voor op de muur. En wees niet bang! Muurstickers zijn heel gemakkelijk en spoorloos te verwijderen. Als je over een tijdje toch weer een andere uitstraling voor de babykamer wilt, is het dan ook niet moeilijk om opnieuw verandering aan te brengen. Zo kan je eindeloos variëren en combineren voor het beste resultaat.

muursticker driehoek

Tip: gebruik muurstickers niet op al te drukke muren. Dit kan het speelse contrast teniet doen, waardoor de muurstickers wegvallen tegen de huidige drukte van de muur. Dat is uiteraard zonde! Kies bij voorkeur voor een neutrale muur om de muurstickers aan te bevestigen.

Kies je voor vaste patronen of willekeur?

We zien steeds vaker dat kleine muurstickers in een speels patroon in de babykamer worden bevestigd. Dit vraagt om een beetje creativiteit van jouw kant, maar dat is misschien juist wel hartstikke leuk. Bij een standaard muursticker is het vaak niet mogelijk om het patroon nog aan te passen. Het ontwerp staat als een huis. Bij geometrische vormen is het mogelijk om eindeloos te variëren met verschillende patronen. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om de muurstickers willekeurig op de muur te plakken, zo creëer je een verrassend speels contrast tegen een neutrale muur

Geef een reactie