TipsWooninspiratie

Kamerplanten bestellen? Hier kan het

Kamerplant

Een kamerplant is een echte sfeermaker in huis. Maar naast dat het er mooi uitziet, draagt het ook nog eens bij aan een goed leefklimaat. Wilt u graag kamerplanten bestellen? Neem dan zeker eens een kijkje tussen het aanbod kamerplanten van Fleur Direct. In deze blog vertellen we u precies waar u op moet letten als u een bestelling wilt plaatsen.

Waar zoekt u naar?

Kamerplanten zijn er in diverse soorten en maten. Heeft u al in gedachte wat voor een soort plant u graag in uw kamer wilt? Gaat uw voorkeur uit naar een vetplant, bonsai of toch een cactus? En aan welke eigenschappen moet uw favoriete kamerplant voldoen? Maak gebruik van de handige filteropties en alle planten die voldoen aan uw wensen verschijnen in beeld, zodat u snel een keuze kunt maken.kamerplant pot

Kenmerken

Geen één plant is hetzelfde. Bij Fleur Direct leest u bij elke plant wat de kenmerken zijn, zodat u goed weet wat u kunt verwachten. Als u op zoek gaat naar een mooie plant dan is het een aanrader om te kijken naar de lengte. Op een foto lijkt een plant misschien groot, terwijl deze in het echt klein uitvalt. Slim dus om hier goed op te letten. Daarnaast snappen we dat u graag wilt dat uw plant zo lang mogelijk mooi blijft. Bij Fleur Direct staat bij elke plant precies aangegeven wat de waterbehoefte is en op welke standplaats u deze het beste kunt zetten. Ook wordt er aangegeven hoe u uw kamerplant het beste kunt onderhouden.

Voordelen van kamerplanten kopen bij Fleur Direct

Er zijn heel veel voordelen van het bestellen bij Fleur Direct. Zo kunt u zelf uw bezorgdag of -avond uitkiezen. Daarnaast geldt dat er een snelle levering is. Het verschilt per plant wat dit is, dus let hier altijd goed op. Plaatst u een bestelling van €45 of meer? Dan hoeft u geen verzendkosten te betalen. Heeft u nog vragen of wilt u advies? De specialisten van Fleur Direct staan graag voor u klaar en helpen u verder.

Geef een reactie