Tuin tipsWooninspiratie

Intex-zwembaden van de hoogste kwaliteit koop je bij Zwembadstore.com

Intex-zwembaden van de hoogste kwaliteit koop je bij Zwembadstore.com

Zwembadstore.com kan met trots zeggen dat het een expert is in Intex merkzwembaden en accessoires. Intex is niet alleen een van de meest bekende merken voor watergenot, maar ook een kosteneffectieve leider. Benieuwd naar wat Zwembadstore kan betekenen in jouw aanschaf van een Intex zwembad, boot of luchtbed? Lees dan snel verder!

Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs

Misschien wel het meest bekend zijn de zwembaden van Intex Zo kan iedereen in zijn eigen achtertuin een betaalbaar zwembad maken. Ieder Intex zwembad kan men met een zeil afdekken. Zo voorkom je niet alleen vlekken, maar houd je het badwater ook op een betere temperatuur. Een van de Intex filterpompen reinigt het zwembadwater. Uit het assortiment van Zwembadstore zijn de Easy Set Pool opzetzwembaden erg populair. Maar je kan ook kiezen voor een grotere Frame Pool zwembad van Intex. Kenmerkend voor de Intex buitenbaden is altijd het sterke frame en de onslijtbare polyester wanden/liners.

Intex accessoires

Heb je onlangs een zwembad gekocht of ben je van plan om te bestellen bij Zwembadstore? Hoe dan ook, voor zwembadwater van hoge kwaliteit raad Zwembadstore altijd aan om een ​​filterpomp aan te schaffen. Koop bijvoorbeeld een Intex zandfilter. Het zandfiltersysteem vul je met glas of zand die ook bij Zwembadstore te bestellen zijn. Voor grotere zwembaden wordt een zwembadpomp met filter aangeraden.

Opblaasboten, zwemvesten en nog veel meer

Zwembastore.com biedt een groot assortiment opblaasboten en kajaks. Van leuke boten voor kinderen tot serieuze opblaasboten voor volwassenen. Het voordeel van de opblaasboot/kajak is dat deze zeer weinig ruimte in beslag neemt en gemakkelijk te dragen is. Intex kan ook op alle gebieden van zwembadspeelgoed leveren. Verras je kinderen met het leukste speelgoed zoals strandballen, zwembanden, opblaasdieren, kinderzwembad, snorkelset of luchtbed!

Zwembaden van Zwembadstore

Denkt u aan een zwembad? Dan is het verstandig om een ​​kijkje te nemen op de website van de Zwembadstore.com. Gezien de verschillende kenmerken van elk zwembad, weet u precies wat u kunt verwachten. Zelf het zwembad bestellen? Dit kan eenvoudig en veilig via Zwembadstore. Zodra uw bestelling is geplaatst, beginnen ze met het verwerken van uw bestelling. Bestel uw zwembad voor 16.00 uur en haal uw zwembad binnen 1 werkdag op. Wil je meer weten over de zwembaden uit het assortiment van Zwembadstore of heb je vragen over een specifiek zwembad? Je kan ten alle tijden contact met ze opnemen om antwoord te krijgen op al jouw vragen. Zwembadstore is te bereiken per email of bel ze even tijdens kantooruren.

Geef een reactie