Wonen

Hippe opties om je e-bike binnen op te bergen

Hippe opties om je e-bike binnen op te bergen

De e-bike, of elektrische fiets, wint enorm aan populariteit. Ouderen, maar ook jongeren, kopen dit vervoersmiddel om sneller en makkelijker op de plaats van bestemming te komen. Onderzoek heeft zelfs uitgewezen dat er meer kilometers gemaakt worden met een e-bike dan met een gewone fiets. Dankzij de trapondersteuning ben je sneller waar je zijn moet en kost het minder moeite. Natuurlijk is het belangrijk om jouw e-bike goed en veilig op te bergen als je er niet op rijdt. Woon je in een klein huis? Dan kun je hem natuurlijk in de schuur plaatsen. Maar er zijn ook diverse opties om hem binnen in de kamer op te bergen. Er zijn talloze grappige innovatieve manieren bedacht. Daarover kun je in dit blog meer lezen. Heb je nog geen e-bike maar wil je er een aanschaffen? Kijk dan eens op Amslod fiets ervaringenelektrische fietsen test 2020 of reviews Amslod herenfietsen.

Meubelstukken van ontwerpers

Diverse ontwerpers hebben zich er inmiddels aan gewaagd om meubelstukken te ontwerpen om de gewone fiets en elektrische fiets, die niet meer weg te denken is uit het hedendaagse straatbeeld, op te bergen binnenshuis. Daarbij komen het meubelstuk en de fiets samen op een stijlvolle manier. Denk aan de ontwerper Manuel Rossel. Hij ontwierp diverse decoratieve dressoirs en kastjes om je fiets eenvoudig te stallen. Kijk eens online om wat voorbeelden daarvan te zien. Je kunt deze dressoirs kopen voor in jouw huis of voor op kantoor. Je kunt de e-bike ook aan de muur hangen (indien deze niet te zwaar is) aan een oud fietsstuur. Of aan twee stukken hout. Het Engelse merk Hiplok heeft bovendien superveilige ophangsystemen met stalen sluiting, die je op slot kunt doen. Natuurlijk kun je hem ook onder de trap hangen, met deze ruimte doe je immers toch niets. Zo integreer je jouw e-bike in je interieur. Dus pak de elektrische fietsen test 2020 erbij en bekijk welke het beste uit de test kwam, al zijn deze niet getest op de categorie ‘hoe staat de fiets in mijn interieur’.

Andere opties

Er zijn nog meer opties om de e-bike binnenhuis op te bergen. Je kunt ook een klein kastje bouwen in de keuken of in de woonkamer. Daarin zet je dan de e-bike. Niemand die het ziet want overdag gaat het kastje gewoon dicht, en je kunt er nog dingen opzetten ook zoals een fruitmand of schilderijtjes. De ontwerper Thomas Walde ontwierp een open kast van hout, om de fiets, of e-bike, in te plaatsen. Voor als je van hip en modern houdt, en niet veel ruimte in huis hebt om de e-bike op te bergen. De visite zal er gegarandeerd een leuke opmerking over maken. Ook zijn er diverse banken te koop (bijvoorbeeld van de ontwerper Manuel Rossel) met aan de achterkant een uitsparing erin, waar je je fiets in kunt plaatsen. Zoals je kunt lezen kun je het zo gek niet bedenken, of het is ontworpen om jouw e-bike stijlvol, modieus en veilig binnenhuis op te bergen. Heb je nog geen e-bike aangeschaft? Lees van te voren goed de reviews, bijvoorbeeld via Amslod fiets ervaringen, reviews Amslod herenfietsen. Vergeet vooral niet om de uitslag van de elektrische fietsen test 2020 erbij te pakken!

 

 

 

Geef een reactie