InterieurTipsWonen

Hexagon: de populairste woontrend van dit moment!

Hexagon- de populairste woontrend van dit moment!

Foto’s geven jouw woning direct een persoonlijke en sfeervolle uitstraling. Het is daarom niet zo gek dat er de afgelopen jaren enorm veel trends op het gebied van foto’s in huis zijn geweest. Waar we jaren geleden plotseling in iedere woning canvasdoeken zagen verschijnen is er het afgelopen jaar een duidelijke nieuwe trend opgestaan: hexagon.

Hexagons bieden jou de mogelijkheid om je interieur een tof statement te geven. Alhoewel we in de huidige woontrends steeds vaker opvallende kleuren en meubels zien, blijven de meeste interieurs toch een beetje braaf. Nederlanders zijn verknocht aan het standaard kleurenpalet en simpel meubilair. Dat is ook helemaal niet erg, want voor een tijdloos interieur is immers ook veel te zeggen. Als je echter wel een beetje mee met de tijd mee wil gaan, zijn hexagons een prima oplossing. Maar wat zijn dit precies? En hoe verwerk je deze binnen jouw interieur? In dit artikel nemen we de populairste woontrend van nu onder de loep.

Wat is hexagon?

Hexagons zijn relatief nieuw in Nederland. De afgelopen maanden hebben ze echter zeer snel aan populariteit gewonnen en dat is zeker niet zonder reden. Toch kunnen we het ons goed voorstellen als je nog nooit van hexagon gehoord hebt. De hexagon vorm heeft iets weg van een bijenkorf. Deze is zeshoekig en zijn in heel veel verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Zo kunnen ze gebruikt worden in de keuken of badkamer voor een speels kleurencontrast, maar het is ook mogelijk om de tegels te personaliseren met quotes en foto’s.

Wat is hexagon?

Groeit met je mee

Droom je al tijden van een echte fotowand? Maar beschik je nog niet over voldoende foto’s om deze compleet te maken? Of is het jouw wens om een overzicht van foto’s van het eerste jaar van jouw kind aan de wand te hangen? Dan zijn hexagons een prima oplossing. Je hoeft hierbij immers niet direct een gigantische bestelling te plaatsen. Je kunt al heel goed beginnen met een stuk of 4 a 5 tegels en deze op een later moment uitbreiden. Hang iedere maand een nieuwe hexagon op en zie jouw fotowand groeien. Dat geeft niet alleen een mooi overzicht, maar ook nog eens een enorm sfeervol resultaat.

Wist je dat hexagons ook nog eens zeer eenvoudig te vervangen en te verplaatsen zijn? Bij je bestelling ontvang je een gratis ophangsysteem waarmee je de tegels eenvoudig aan de muur kunt hangen. Hierbij hoef je niet te boren, waardoor je muur altijd intact blijft. Dat biedt tevens mogelijkheden om de hexagons tussendoor te verplaatsen. Zo bepaal je zelf hoe je de muur indeelt!

Jij bent de designer!

Het grootste voordeel van hexagons is dat je eindeloos kunt combineren met verschillende kleuren, foto’s en opstellingen. Mix je eigen foto’s met standaard gave afbeeldingen, quotes en kleuren of laat je verrassen door de opstellingen van de leverancier. Vind je het zelf lastig om de juiste opstelling te bedenken? Schroom je dan niet om contact op te nemen met de leverancier. Zij beschikken meestal over een heel team van interieurstylisten die graag met jou meedenken voor het beste resultaat.

 

Geef een reactie