AlgemeenTips

Het plannen van het perfecte kinderfeestje: dit zijn de 5 beste ideeën!

Het plannen van het perfecte kinderfeestje dit zijn de 5 beste ideeën!

Het organiseren van een kinderfeestje is niet altijd even makkelijk. Je moet er niet alleen voor zorgen dat het eten en de versieringen perfect zijn, maar je moet ook activiteiten plannen die alle kinderen zullen vermaken. Niet iedereen vindt hetzelfde leuk en daarom kan je als ouder hier nog wel eens de mogelijke hoofdpijn van krijgen, maar maak je vooral geen zorgen. Wij hebben met jullie meegedacht, hier zijn vijf van de beste activiteiten voor een kinderfeestje die zeker een hit zullen zijn bij zowel ouders als kinderen. 

Lasertag

Lasertag is een spannende activiteit waar kinderen van alle leeftijden van kunnen genieten. Bij een lasergame schieten twee teams op tegenstanders met lasers uit pistoolvormige apparaten. Dit spel houdt niet alleen iedereen bezig, maar stimuleert ook teamwork en samenwerking tussen de spelers. Bovendien is het een geweldige manier om iedereen actief bezig te krijgen. Je kunt het spel ook vaak met kleine tot behoorlijk grote teams spelen, zo is lasergamen een optie die voor iedere grootte van groep een goede optie is.

Apenkooi

Een apenkooi is een soort overdekte kooi met allerlei obstakels waar kinderen mee kunnen spelen. Kinderen kunnen in de kooi rondspringen terwijl ze ballen of schuimrubberen blokjes proberen te vangen die door volwassenen worden gegooid. Ook zijn er vaak ballenbakken en glijbanen in een apenkooi aanwezig. Dit maakt het ook voor de kleintjes extra leuk! Deze activiteit is vooral leuk voor jongere kinderen die graag rondstuiteren en tegelijkertijd spelletjes spelen.

Dart voetbal

Dart voetbal is een leuke draai aan het traditionele voetbal dat voetbal combineert met darts. Het doel van het spel is om kleine darts op het bord te schoppen of te gooien die op een opblaasbaar dartbord zijn aangegeven. Het is een geweldige manier om coördinatie en nauwkeurigheid te oefenen terwijl je plezier hebt! Er zijn meerdere spelvormen beschikbaar met dart-voetbal. Zo kun je kiezen uit 501 naar 0 of 301 naar 0, dit werkt hetzelfde als het traditionele dartspel. Daarnaast heb je ook het spel High Score, waarbij iedereen drie of vijf keer schiet en daarmee een score neerzet. De hoogste score wint dan uiteraard.

Springkasteel

Springkastelen zijn altijd populair op kinderfeestjes omdat ze urenlang vermaak bieden voor kinderen van alle leeftijden. Of het nu gaat om gewoon op en neer springen of om spelletjes zoals trefbal binnenin, deze opblaasbare structuren geven de vriendjes en vriendinnetjes volop mogelijkheden voor plezier! Wil jij een feestje met springkussen organiseren? Neem dan contact op met bubbelbal en ontdek de zeer ruime mogelijkheden!

Stormbaan

Een stormbaan biedt uitdaging en spanning als deelnemers proberen hindernissen te nemen zoals klimwanden, touwschommels, tunnels, evenwichtsbalken, ladingnetten, enz. Het is een geweldige manier voor kinderen (en volwassenen!) om actief te blijven en tegelijkertijd plezier te hebben! Je kan er ook een wedstrijd van maken in verschillende teams. In een estafette vorm moeten verschillende teams over de baan en de kinderen kunnen om en om gaan. Je kan het ook extra moeilijk maken door een behoorlijke hoeveelheid zeepsop toe te voegen.

Geef een reactie