TipsWonen

Heb jij al eens van online boodschappen bezorgen gehoord?

online bestellen

Je huis is je thuis, en de plek waar je gezellig met zijn allen aan tafel schuift. Maar hoe zorg jij er eigenlijk voor dat je altijd voldoende boodschappen in huis hebt? Steeds meer mensen kiezen voor het gemak van online boodschappen bezorgen, wat wil zeggen dat ze ze online bestellen, en vervolgens thuis laten bezorgen. Je kunt bijvoorbeeld jouw grote boodschappen bestellen via foodmarkt.com. Dit is een online supermarkt die eigenlijk een beetje lijkt op een groothandel. Je kunt er namelijk grootverpakkingen bestellen van super veel boodschappen. Deze webshop is niet bedoeld voor de kleine boodschapjes, maar echt voor mensen die groot willen inslaan. Je bespaart daar ontzettend veel geld mee, want je kunt je voorstellen hoe voordelig het is om 10 kg kip te kopen in plaats van 1 kg. Bij Foodmarkt richten ze zich daarom op grote gezinnen en mensen die graag altijd de koelkast en vriezer vol hebben liggen. Zo bespaar je geld, maar ook tijd en gedoe, want alles wordt gewoon bij je thuisbezorgd.

Koelverse boodschappen bestellen via foodmarkt.com

Je kunt zowel in deze webshop terecht voor lang houdbare producten als voor dagverse en koelverse producten. En ook deze koop je groot in. Je bestelt bijvoorbeeld niet één bakje yoghurt, maar een tree van zes stuks tegelijk. Dit is vele malen goedkoper dan het kopen van 6 losse bakjes in een normale supermarkt, vandaar dat veel gezinnen al voor deze webshop kiezen. Het concept lijkt eigenlijk een beetje op een groothandel, maar dan voor consumenten. Het idee is dat als je groot inkoopt, je korting krijgt, en dit berekenen ze door aan hun klanten. De enige voorwaarde is dat via hen online boodschappen bezorgen in grotere hoeveelheden moet. Maar dat vinden de meeste mensen niet erg, want zo hebben ze tenminste altijd genoeg eten in huis om onverwachte etentjes en maaltijden voor te bereiden.

Laat elk weekend je boodschappen thuis bezorgen

Los van het feit dat je natuurlijk geld bespaart door via deze webshop groot in te kopen scheelt het je ook veel gedoe. Mensen met een groot gezin kennen de struggle van het doen van de grote boodschappen, waarbij ze alles zelf naar de auto, en vervolgens naar huis moeten sjouwen. Dit kan vele malen makkelijker, namelijk met boodschappen bestellen via foodmarkt.com. Niet voor niets zijn al zoveel mensen fan van deze online supermarkt. Ze kunnen de boodschappen bestellen wanneer ze maar willen (in de pauze op je werk of lekker ’s avonds op de bank) en ze laten bezorgen wanneer het ze uitkomt. Met een beetje meal planning en het bijhouden van boodschappenlijstjes krijg je zo weer de controle over de wekelijkse boodschappen, en heb je altijd genoeg eten in huis.

 

Geef een reactie