Interieur

Harvink stoelen

Harvink stoele
Harvink biedt duurzame meubels, gemaakt in Nederland. Harvink’s missie is het ontwerpen en produceren van tijdloze en mooie meubels voor elk huis. Harvink is een abstract woord dat de woorden “hart” en “hink” (Nederlands voor dun) combineert. Het verwijst naar de lichtvoetige uitstraling van de stoelen, alsof ze zweven op lucht. Elk Harvink product is ontworpen voor dagelijks gebruik, maar is ook bedoeld om een leven lang van te genieten en gewaardeerd te worden. De collecties zijn geïnspireerd door het dagelijks leven en mensen van over de hele wereld.

Harvink heeft een tijdloze collectie gecreëerd die zich houdt aan de filosofie van “vorm volgt functie”. Dit betekent de vorm zo eenvoudig mogelijk is gehouden door gebruik te maken van strakke lijnen, een eerlijke materiaalkeuze, geen overbodige details en een minimalistische benadering van kleur.

Harvink stoelen, tafels en barkrukken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen – van natuurlijk massief eiken tot prachtige lak, stucco en diverse andere afwerkingen. De combinatie van materialen, kleuren, lichtheid en comfort maakt de Harvink stoel tot een echte designklassieker. Een stoel moet comfortabel en functioneel zijn. Maar hij moet ook mooi zijn. De Harvink collectie biedt dat extra vleugje stijl dat elke tafel precies goed doet voelen.

Harvink brengt u het beste op het gebied van Scandinavisch wonen en design. Het doel van Harvink is om meubels te maken die niet alleen functioneel zijn, maar ook mooi en duurzaam. Het resultaat is een eerlijke, duurzame, tijdloze en charmante meubelcollectie. De Harvink-collectie, bestaande uit stoelen, tafels, banken en fauteuils, wordt volledig in Nederland geproduceerd in samenwerking met Nederlandse meubelontwerpers. De materialen komen uit Nederland. Ontdek bij Kok Wooncenter alle mogelijkheden en bewonder het meubel als jóuw meubel.

Geef een reactie