Woon

Glazenwassersladders

Glazenwassersladders

De uitschuifbare glazenwassersladders van Van Eldik zijn zeer geliefd door de professional. We leggen je uit waarom dat is.

 

Uitschuifbare ladders

Een glazenwasser moet snel kunnen werken. Dat betekent dat hij moet kunnen vertrouwen op het materiaal waarmee hij werkt. De ladder moet snel te verplaatsen zijn en hij moet de ladder op een makkelijke manier kunnen verlengen. Je hebt daarvoor de uitschuifbare glazenwassersladder. Deze ladder bestaat uit twee – of drie delen. Deze delen schuif je over elkaar heen. Zo heb je een praktische lange ladder. Maar als je klaar bent met je klus is het ingeschoven een praktische kleine ladder.

 

Meedenken met de glazenwasser

Als laddermaker denken we mee met de glazenwasser. Wist je bijvoorbeeld dat we speciaal hout gebruiken voor deze ladders? Het hout waarmee we deze ladder maken heeft een hele fijne nerf. Daardoor kan het hout iets meebuigen. Niet te veel natuurlijk. Het moet nog steeds een stevige ladders zijn. Doordat het hout iets meebuigt zal de ladder die daarvan gemaakt wordt ook iets mee kunnen buigen. Het voordeel voor de glazenwasser is dat daarmee het oppervlak waar hij bij kan groter wordt. Hij kan dus meer meters maken op deze manier. Daarnaast heeft iedere glazenwasser zijn eigen wensen. Zo zijn er glazenwassers die zweren bij een uitgebogen ladder. Dat is een ladder waarbij de ladderbomen aan de onderkant uitlopen. Hierdoor krijg je een breder stavlak. Maar de andere glazenwasser wil toch echt een rechte boom zodat hij een smaller vlak heeft. Deze ladder zet je juist weer wat eenvoudiger neer. Van Eldik Ladders heeft voor ieder wat wils!

 

Je glazenwassersladder kopen bij Van Eldik Ladders

We hebben bij Van Eldik Ladders dus altijd de juiste ladder voor de glazenwasser. Standaard hebben we al vaak een goede ladder voor je klus. Maar ben je op zoek naar een aangepaste ladder? Ook dan kunnen we je helpen. Moeten de sporten net iets verder uit elkaar? Of moet de ladder net ietsje smaller of breder? Ook dan helpen we je graag. Neem contact op met onze vakmensen in de werkplaats. Dan kan nog gewoon per telefoon. We staan voor je klaar.

Geef een reactie