Interieur

Een kerst-proof interieur met mangohouten meubels

Een kerst-proof interieur met mangohouten meubels

Tuincentra staan inmiddels weer vol dennenbomen en bakken met kerstballen. Met de heerlijke zomer nog vers in het geheugen, is iedereen weer aan het cocoonen en wordt het binnen weer gezellig gemaakt. Met gezellig bedoelen we eigenlijk in kerstsferen. Want nu we alweer halverwege november zijn, komt ook december meer in zicht. De tijd van warme chocomel, kerstkransjes en cadeautjes onder de boom komt in rap tempo dichterbij en dus is het de hoogste tijd om je huis kerst-proof te maken. Er zijn natuurlijk verschillende manieren om dat te doen. Onze tip: verrijk je huis met een mangohouten meubel, zoals een dressoir in het zwart. Deze tropische houtsoort brengt in één klap veel sfeer in huis. Hoe je deze meubels op een sfeervolle manier toevoegt aan je interieur? We vertellen het je in dit blog.

Lekker lang tafelen

Als er één mangohouten meubel populair is, dan is het wel de eettafel. Een kerstdiner, spelletjes met de fam, een goed gesprek en een glas wijn, het zijn allemaal dingen waar de tafel zich uitstekend voor leent. Hij is er in verschillende varianten: naturel of zwart, met ovaal, rond of rechthoekig blad, of U-poot, X-poot en spinpoot, het kan allemaal. Het is maar net waar jouw voorkeur ligt. Daarnaast zijn de tafels in verschillende maten te krijgen. Het maakt dus niet uit wat de maten van jouw eetkamer zijn. En wordt de tafel niet in beslag genomen door pannen of een bordspel? Dan is het de perfecte plek voor bijvoorbeeld een kerststukje, een vaas met een zijdeboeket of een collectie kaarsen. De tafel heeft maar weinig nodig om er een sfeervol geheel van te maken.

Sfeer gegarandeerd

De kerst roept om uren op de bank vertoeven, kijkent naar je favoriete kerstklassieker. Hoe je dat nog gezelliger maakt? Wij van Woonhint vinden met een mangohout tv meubel voor je televisie. Ook van de tv-meubels zijn er, net als van de eettafel, verschillende uitvoeringen. Zo vinden wij bijvoorbeeld de zwarte variant met visgraatmotief erg sfeervol. Een paar mooie kandelaars en wat gezellige kerstversiering naast de televisie en je bent klaar. Wie nodig jij een avondje uit?

Geef een reactie