InterieurTipsWonen

Een Egg chair als blikvanger in je interieur

Een Egg chair als blikvanger in je interieur.v1

Kan je interieur wel een extra plekje gebruiken waar je even fijn kan relaxen? Dan is een rotan Egg chair de perfecte oplossing! Deze stijlvolle stoel is te verkrijgen in allerlei verschillende types en formaten waardoor er absoluut een te vinden is die goed in jouw woning past. Daarnaast is een rotan stoel ook buiten erg goed te gebruiken, met name op een fijne zomerdag is dit natuurlijk erg fijn.

De rotan Egg Chair is perfect op diverse plekken in je woning!

Rotan egg chairs kan je op allerlei verschillende plekken in je interieur plaatsen, zo is een stoere rotan egg chair bijvoorbeeld erg leuk in de woonkamer te gebruiken. Dankzij het grote formaat en de bijzondere uitstraling van deze comfortabele stoel werkt deze als een echte eyecatcher in de woning, perfect dus om als centraal meubel te dienen. De egg chair van rotan is verkrijgbaar in een aantal verschillende kleuren en is uitstekend in te leggen met sierkussens en een plaid om het comfort nog meer te vergroten! Naast de egg chair is natuurlijk ook de klassieke fauteuil van rotan een goede optie om een comfortabele plek in je woning te realiseren, ook deze fauteuils zijn tegenwoordig in allerlei kleuren en stijlen verkrijgbaar.

Naast binnen in je woning kan je zoals gezegd de rotan loungestoelen ook uitstekend buiten gebruiken, zo is de rotan vlinderstoel een erg fijn meubel om bij de loungehoek te plaatsen! Een dergelijke stoel is erg fijn om lekker te relaxen op een warme zomerdag.

stoere rotan egg chair

Verschillende kleuren en materialen

Zoals we al even kort hebben besproken zijn er verschillende soorten egg chairs verkrijgbaar. Naast dat er op het gebied van stijl en vorm een onderscheid is te maken is er natuurlijk ook nog verschil op het gebied van kleur en formaat. De klassieke rotan egg chair is erg stevig en wordt tegenwoordig, naast de naturel kleur, geleverd in een aantal verschillende kleuren, waaronder de populaire zwarte variant.

De egg chair is een tijd geleden ontworpen als een praktische stoel met een fijn comfort, jaren later is deze vorm nog altijd niet veranderd. Wat wel veranderd is, is het materiaalgebruik. Voorheen werd de egg chair met name gemaakt van kunststof, tegenwoordig worden er veel verschillende materialen gebruikt bij de vervaardiging van deze populaire stoel. De rieten variant wint de laatste jaren steeds meer terrein op het gebied van populariteit. Dit betekent dat je met een dergelijke stoel een item in huis haalt dat tot de laatste trends behoort!

Geef een reactie