TipsWonenWooninspiratie

Duorolgordijn.eu heeft nieuwe gebruiksvriendelijke website

nieuwe-website-duorolgordijn.eu

Het bouwen van een goede website vergt een lange tijd. Het gaat er niet allen om dat deze hoog scoort in google, maar ook dat deze zo comfortabel en compleet mogelijk voor de klant is. We kijken naar de vernieuwde duo rolgordijn website https://duorolgordijn.eu . Een team van vijf specialisten heeft er een half jaar aan gewerkt. Het maakt niet uit met welke apparaat de consument de site bezoekt. Op alle apparaten is deze gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Je vindt er snel wat je zoekt.

Duo rolgordijnen en losse duo rolgordijnstof samen op één website.

Als je iets uniek mag noemen dan in het feit dat je er niet alleen voor de meest uitgebreide collectie complete duo rolgordijnen terecht kan maar ook voor lossen stoffen om je bestaand systeem een tweede leven te geven.

Het duo rolgordijn kun je hier tot in de finesse samenstellen. Het Product wordt in Nederland geproduceerd door Hewo Ramdecoratie B.V. uit Weert, sinds jaar en dag specialist in duo rolgordijnen. Er zijn veel soorten stoffen die je dus als compleet systeem online kunt opbouwen zodat het perfect aansluit bij je inrichting. Zo’n 200 stoffen staan tot je beschikking, maar daarnaast komt de zogenaamde hardware. Heb je een interieur met een licht klassiek tintje, dan kies je al snel voor een ronde cassette.  Houdt je meer van modern, dan is een rechthoekige cassette veel strakker. De cassettes zijn er in maar liefst zes kleuren en je kunt dan nog eens kiezen voor een design uitvoering. Al met al heb je 24 opties voor de bovenzijde. Maar dan is er nog veel meer te kiezen. De rand afwerking aan de onderzijde kent maar liefst 36 combinaties. Probeer die elders in de wereld maar eens te vinden.

 Mooi combinatie Blauw met aluminium
Mooi combinatie Blauw met aluminium

Extra brede duo rolgordijnen

Als een van de weinige producenten ter wereld biedt men ook de mogelijkheid om een duo rolgordijn tot 3 meter breed op maat te laten maken. Hiervan zijn er twee series, waarvan er één uitsluitend stoffen uit de standaard serie heeft ( dit zijn de stoffen die als eerste ontwikkeld zijn) en in linnen structuur welke gemakkelijker te onderhouden is zodat je er vlekjes beter uit kunt halen zonder dat de finish laag van het doek oplost.

Geef je bestaand duo rolgordijn een tweede leven.

Was jij één van die eerste pioniers die een duo rolgordijn kocht en is de stof na jaren van dienst aan vervanging toe maar je systeem werkt nog prima. Dan wordt je de kans geboden om alleen het losse stof voor duo rolgordijnen te kopen. Het wordt helemaal op maat voor je gemaakt en ook de uiteinden voor bevestiging op de buis en cassette worden naar keuze afgewerkt zodat je in no time weer een hele hippe raamdecoratie voor je raam hebt. Je huis ziet er dan weer helemaal tip top uit.

Ook in België

Woon je in België, dan is er speciaal voor Vlaanderen https://duorolgordijn.be . Daar de duo rolgordijnen door Nederlanders én Belgen worden geproduceerd kan deze site niet ontbreken.

Geef een reactie