BadkamerTipsVerbouwen

De juiste specialist voor elke klus!

De juiste specialist

Heb je een verbouwing op de planning staan of wil je nu eindelijk de tuin van je dromen aanleggen? Dan is het verstandig om goed te kijken wie het werk gaat doen. Steek jij je twee rechterhanden uit de mouwen, of is het veiliger om een professional in te huren? Om je op weg te helpen vind je hieronder een overzicht van verschillende soorten werkzaamheden en de bijbehorende specialisten. Zo huur je eenvoudig de juiste personen en materialen om van jouw woning een droomhuis te maken!

Breng binnen naar buiten

Het is helemaal in om de natuur in huis te halen en het woongenot van vloerkleden, tafels en banken naar buiten te brengen. Leg een stijlvol terras aan met een overkapping met lamellendak, dan bepaal je eenvoudig zelf of je geniet van de zon of juist meer schaduw wilt. Het meubilair dat je eronder zet regel je zelf, maar het terras en de rest van je tuin kun je het beste aan laten leggen door een ervaren hovenier. Deze kan ook helpen met het ontwerp als je dat wenst. Samen creëren jullie een tuin waar jij vele jaren van het buitenleven zult genieten!

Kies voor ruimte met een aan- of opbouw

Een serre, dakkapel of extra slaapkamer, het zijn allemaal dingen die je woning extra ruimte geven. Om dit te realiseren heb je vaak wel een flinke verbouwing nodig. Eén die de buitenkant van je woning verandert. Ga je dit werk zelf doen, bekijk dan goed welke vergunningen je nodig hebt. Laat je een vakman komen, dan kan die je vaak informeren over de wet- en regelgeving. Als je de complete verbouwing uitbesteed, is het aan te raden een aannemersbedrijf in te huren. Deze heeft vaak alle specialisten in huis om de verbouwing snel en goed te laten verlopen. Doe je een deel van het werk zelf, bekijk dan goed welke klussen je uitbesteed en zoek hier een geschikte klusjesman voor.

Relax in een luxe badkamer

Zie jij jezelf al liggen in een heerlijk warm bad met een lekker glas wijn in je hand? Laat dan je badkamer renoveren door een echte vakman! Een installatiebedrijf zorgt ervoor dat alle leidingen en afvoeren juist worden aangesloten, plaatsen je nieuwe bad en-of douchecabine en betegelen de vloeren muren. Zo ben je verzekerd van een uitstekend afgewerkte, stijlvolle badkamer en kun jij na de verbouwing zorgeloos tot rust komen in je nieuwe bad!

Topchef in eigen keuken

De keuzemogelijkheden zijn eindeloos als je een nieuwe keuken laat installeren. Ga je voor strak en modern, of kies je juist kastjes met een klassieke uitstraling? Wil je een 5-pits kookplaat, dubbele wasbak, inbouwapparatuur of een luxe kookeiland? Wat je ook wenst, je laat het het beste installeren door een keukeninstallatiebedrijf. Deze is gespecialiseerd in het realiseren van de prachtigste keukens en weet precies wat daarbij komt kijken. Laat de vakmannen het werk doen, zodat jij straks als ware keukenprins of -prinses een heerlijke maaltijd kunt bereiden.

De ideeën zijn er, en dan…

Is het duidelijk wat je wilt verbouwen en wie dit gaat doen? Dan kan het plannen beginnen! Maak een map of pak een schrift dat je alleen gebruikt voor de verbouwing. Zo houd je alle informatie overzichtelijk bij elkaar. Maak een lijst met wat er allemaal moet komen. Naast de vaklui is dat uiteraard het materiaal, maar heb je ook al eens gedacht aan een container. Je kunt een bouwafval container huren en het jezelf gemakkelijk maken. Met een bak van Regiocontainer naast de deur dump je snel en eenvoudig al het afval zonder dat je steeds naar de vuilstort moet rijden. Dit scheelt een hoop tijd en bovendien houd je op deze manier de werkplaats netjes. Dat werkt niet alleen prettiger, het is ook een stuk veiliger! Bedenk voor het huren van een container hoe groot je klus is. Op basis daarvan kun je een container tussen de 3 en 40 m3 huren. Bekijk goed welke soorten afval je erin kwijt kunt. Een bouwafvalcontainer is onder andere geschikt voor bouw- en sloopafval, grofvuil, isolatiemateriaal, hout, plastic en steenachtige materialen. Over de verwerking van al deze troep hoef jij je met een bak naast de deur geen zorgen te maken. De experts van Regiocontainer halen het op en verwerken alles op de juiste manier. Ondertussen kun jij lekker doorwerken. Zo is de verbouwing sneller klaar en kun je eerder beginnen met genieten!

Geef een reactie