TipsWonen

De juiste speakers voor jouw feest

Staat er binnenkort een feest op de planning? Dan mag de muziek niet ontbreken. Per feest verschilt het natuurlijk hoe je de muziek geregeld wilt hebben. Zo zijn er bij een tentfeest met 250 man betere speakers nodig dan wanneer je een huisfeest geeft met 30 man. De grootte van jouw feest en het soort feest heeft veel invloed op de keuze van de speaker. Denk hier goed over na om zo een juiste keuze te maken.

Speakers merken

Uiteraard heeft het type speaker een grote invloed op de kwaliteit van het geluid. Hier gaan we echter een andere keer dieper op in. Als je op zoek gaat een speaker dan is het ook belangrijk dat je kijkt naar het merk. Ook al is een speaker nog zo duur: het kan altijd zo zijn dat een relatief voordeligere speaker beter werkt in jouw ruimte. In ons aanbod hebben we alleen speakers opgenomen van merken die zorgen voor topgeluid. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit speakers van Vonyx, Power Dynamics, SkyTec, PD Connex en SkyTronic. Elk merk heeft zijn eigen kenmerken, dus als je op zoek gaat naar een speaker dan raden we je aan om goed de beschrijvingen te lezen die staan aangegeven bij de merken.Speakers merken

Formaten

Maak een keuze uit 6”, 8”, 10”, 12” en 15” speakers. Hoe hoger het getal, hoe groter de behuizing van de speaker is. Let erop dat een grotere woofer een lagere frequentie kan weergeven. Echter houdt dit wel in dat een speaker meer vermogen nodig heeft. Bij de grote speakers zijn de bassen niet alleen hoorbaar, maar ook voelbaar.

Hulp nodig bij een speaker uitzoeken?

Wil je ook graag een speaker uitzoeken? Onze specialisten staan graag voor je klaar en geven je advies op maat, zodat je zeker weet dat je een juiste aankoop verricht waar je tevreden mee bent.

Geef een reactie