InterieurTips

De grootste woonboulevards van Nederland

De grootste woonboulevards van Nederland

Ben jij nou toe aan een nieuw interieur en heb je werkelijk waar geen idee waar je moet beginnen? Dat is logisch, er zijn ook zoveel winkels met verschillende prijsklassen, om dan nog maar te zwijgen van alle verschillende stijlen. Om het proces net wat makkelijker voor je te maken, staan er in dit artikel vijf woonboulevards voor je op een rijtje waar jij gegarandeerd zal slagen in een van de vele woonwinkels. Want zeg nou eerlijk, live shoppen is toch nog steeds veel leuker dan online shoppen?  

 

Woonmall Alexandrium – 60,000 m2 

 

Woonmall Alexandrium ligt in Rotterdam in de provincie Zuid-Holland. De kans is groot dat de woonboulevard wel iets heeft wat je echt nodig hebt – van slaapkamersets tot banken tot een loungestoel voor buiten. Onder het dak van deze woonmall bevinden zich 55 winkels met allemaal hun eigen unieke collecties. Voorbeelden van de woonwinkels zijn Riviera Maison, Trendhopper en Handyfloor. 

 

Villa Arena – 75,000 m2

 

Woonmall Villa Arena ligt in de Nederlandse hoofdstad Amsterdam en is met zijn 75,000 m2 tevens het grootste woonwinkel centrum van Nederland. De woonmall heeft vijftig woonwinkels onder zijn dak, waaronder bijvoorbeeld Bruynzeel keukens, Pronto Wonen, Totaal bed, Profijt meubel en nog veel meer andere winkels. En de woonmall is ook nog eens zeven dagen per week open. 

 

Home Center – 75,000 m2 

 

Home Center ligt in Wolvega en heeft meer dan tweehonderd woonmerken onder één dak. Je kunt hier dus echt alles voor jouw ideale interieur vinden. Naast het brede woon assortiment heeft deze woonboulevard ook sfeervol tuinmeubilair en buitenspullen. Bang dat het te ver rijden is en je niet slaagt? Lees dan eerst eens de woonwinkel reviews voor je de lange reis maakt. 

 

Woonboulevard Poortvliet XXL – 50,000 m2 

 

Woonboulevard Poortvliet is gelegen in Tholen in Zeeland en mag zeker niet ontbreken in de lijst grootste woonboulevards van Nederland. Wat meer dan honderd jaar geleden begon als een klein winkeltje is inmiddels uitgegroeid tot een reusachtig woon complex dat zo ongeveer elk type meubel dat je je maar kunt wensen aanbied. In totaal heeft deze woonboulevard 32 winkels. Elke winkel biedt producten aan in zijn eigen stijl en zo is de kans dus ook groot dat jij iets vind wat bij jouw smaak en stijl past. 

 

Piet Klerkx – 21,000 m2

Piet Klerkx ligt in Waalwijk en hoort door de vele positieve recensies zeker thuis tussen de grootste woonboulevards van Nederland. Met zo’n 150 winkels verdeeld over twintig shops en een oppervlakte van 21,000 m2 vind je hier echt alles om jouw huis in te richten naar je eigen smaak. Deze woonboulevard bestaat al meer dan negentig jaar. Deze woonboulevard heeft ook diverse winkels onder zich zoals bijvoorbeeld Grohe, Tempur en Montel.

De kans is groot dat je dus zeker weten slaagt in een van deze woonboulevards. En als het niet lukt heb je in ieder geval een leuk (en overdekt) dagje gehad. Alle woonboulevards hebben namelijk ook restaurants en cafés waar je tussendoor even rustig kan zitten. 

Geef een reactie