AlgemeenBadkamerInterieurVerbouwenWonenWooninspiratie

De badkamer trends

badkamer trends

De badkamer trends  staan in het teken van luxe en laten je nog meer genieten van je badkamer. Zo kom je ’s ochtends nog frisser uit de douche en wordt ontspannen na een lange werkdag nog aangenamer. Bekijk de badkamertrends  en laat je inspireren.

Genieten met een luxe regendouche

Na een lange dag het gevoel hebben dat je in een aangenaam warme regenbui terecht bent gekomen die alles van je afspoelt? Dan is een regendouche echt iets voor jou. De regendouche heeft een extra brede douchekop en geeft jou het gevoel dat je volledig omringd bent door een muur van water. Lekker warm water wel te verstaan! Zo wordt douchen een moment van ontspanning waarin je even helemaal tot rust kan komen.

Inloopdouche stijlvol én efficiënt

De inloopdouche wordt steeds populairder en is een van de badkamertrends voor 2013. Deze douche heeft diverse voordelen ten opzichte van reguliere douchecabines en baden. Zo is een inloopdouche volledig gelijkvloers waardoor de badkamer als een geheel oogt. Zo creëer je een badkamer waarin strak design en functionaliteit elkaar perfect aanvullen.

Natuurlijk heb je bij het kiezen van een inloopdouche een ruime keuze in soorten douchewanden, kranen en andere badkamer accessoires. Zo kan je zorgen dat deze douche afgestemd is op de stijl van jouw badkamer.

Ronde vormen populairder in de badkamer

Ronde vormen maken steeds meer hun intrede in de badkamer. Volgens deze badkamertrend zullen ronde baden en douchecabines in 2013 dan ook steeds populairder worden. Dit vertaalt zich bijvoorbeeld naar vrijstaande ronde baden en douchecabines met ronde vormen. Mooi én gemakkelijker schoon te houden.

De badkamer als wellness paradijs

De laatste jaren is wellness steeds populairder geworden en dat zien we ook terug in de badkamer. Zo zijn er steeds meer mogelijkheden om wellness een plaats te geven in huis. Een goed voorbeeld hiervan zijn de infraroodcabines die steeds populairder worden. Deze cabines zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar en te plaatsen in vrijwel alle badkamers. En het energieverbruik? Een infraroodcabine verbruikt niet meer stroom dan een haardroger!

Een infraroodcabine heeft een positieve invloed op huid en spieren en is een uitstekende manier om even heerlijk te ontspannen. Zo heb je jouw eigen wellness centrum aan huis. Lekker ontspannen dus!

Geef een reactie