InterieurTips

Bloemen voor thuis als cadeau geven

Bloemen voor thuis als cadeau geven

Hoe kun je iemand feliciteren op afstand? Woon je ver van je familie af? Woont je beste vriendin over de grens in Duitsland? Heb je deze week een deadline staan op het werk, waardoor je overuren maakt in de avonden? Is de gene die jarig is op een gesloten afdeling in het verzorgingshuis terecht gekomen? Of misschien zit er iemand wel in de gevangenis? Dit zijn allemaal scenario’s waardoor je iemand moet feliciteren op afstand, maar hoe doe je dat nu het beste?

Digitaal

Digitaal zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Zo kun je online kaarten bestellen en die opsturen, maar je kunt online een fotoboek maken en die opsturen. Of stuur een mail, WhatsApp of een videoboodschap. Wees creatief, persoonlijk en verras iemand met een lief berichtje!

Per post

Per post kun je ook veel leuke felicitaties sturen. Stuur heerlijk zelf gebakken muffins op, met een kaarsje er op als het een verjaardag is. Of ga voor een felicitatiekaartje bij de muffins. Je kunt ook een heel knutselwerk of een tekening sturen naar degene die jarig is of iets anders te vieren heeft. Een kaartje doet het altijd goed, misschien ook wel beter dan een WhatsApp of een mail. Het is natuurlijk en stuk persoonlijker en je hebt er daadwerkelijk ‘moeite’ voor gedaan!

Bloemen en cadeautjes doen het altijd goed

Bloemen en cadeautjes doen het altijd goed, daar kun je het niet mee oneens zijn! Een kaartje, tekening of een videoboodschap kunnen heel persoonlijk zijn en dat kan alsnog, maar als iemand een week lang van een prachtig boeket kan genieten, dan is dat helemaal een verrassing. Als de bezorger aan de deur staat met een mooi boeket, dan zal het iedereen een glimlach opleveren. Je laat weten dat je aan hem of haar denkt en de ontvanger kan er dagen lang van genieten. Bij de meeste online bloemenwinkels kun je trouwens ook bijpassende cadeautjes meezenden zoals een kaartje, maar ook een teddybeer, een fles wijn of reep chocolade.

Online je bloemen versturen

Het online bloemen uitzoeken en laten bezorgen kost je niet veel tijd. De meeste online bloemisten hebben namelijk een gemakkelijk overzicht en een bestelproces. Bij Regiobloemist bijvoorbeeld ben je in drie stappen klaar, dus zeg gemakkelijk gefeliciteerd met bloemen!

Geef een reactie