TipsWonen

Aanhanger kopen?

Aanhanger kopen?

Voor het kopen van een aanhanger is het belangrijk dat je van te voren een aantal punten op een rijtje zet. Hoeveel kilo moet je bijvoorbeeld vervoeren? Wil je een gesloten aanhanger of een plateauwagen? Gebruik je jouw aanhanger als particulier of zakelijk? En wat is het budget wat je maximaal uit wilt geven aan jouw nieuwe aanhanger? De keuze die je maakt is aan jou.

Aanbod aanhangwagens

Bij Aanhangwagendirect kan je terecht voor diverse soorten aanhangwagens en toebehoren. De aanhangers zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten en hebben elk zijn eigen specificaties. Bij elke aanhangwagen staat precies aangegeven wat de specificaties zijn. Hierdoor heb jij altijd een goed beeld van wat jij kan verwachten. Hier een opsomming van de verschillende aanhangers:

  • Bakwagens
  • Plateauwagens
  • Autotransporters
  • Multitransporters
  • Machinetransporters
  • Kippers
  • Zelf samen te stellen trailers

Zelf een aanhanger samenstellen

Kan je jouw ideale aanhanger niet vinden in het assortiment van Aanhangwagendirect? Geen probleem! Je kan namelijk ook zelf jouw ideale aanhangwagen samenstellen bij Aanhangwagendirect. Configureer zelf uit meer dan 3000 mogelijkheden en deze wordt binnen 10 werkdagen geleverd, zodat je jouw ideale aanhanger nog op korte termijn gebruiken kan.

Alle aanhangwagens die jij aanschaft bij Aanhangwagendirect zijn standaard BOVAG gekeurd. Je kan bij hun ook alleen terecht voor de keuring. Een aanhanger met een toegestane massa hoger dan 750 kg moet voorzien zijn van een eigen (geel) kenteken. Alle andere aanhangers kunnen voorzien worden van een witte kentekenplaat.

Als je een vraag hebt over het samenstellen van jouw aanhanger, neem dan contact op met de klantenservice van Aanhangwagendirect!

Goedkope aanhangwagen kopen

Iedereen is opzoek naar een goede koop, dit is vaak wat anders dan goedkoop. Je bent namelijk opzoek naar een aanhanger die de komende jaren mee gaat en een leverancier die bij alle vragen klaar staat om je te helpen. Aanhangers van Aanhangwagendirect worden voordelig aangeboden met de bijbehorende garantie en service voor het geval er iets niet bevalt of stuk gaat.

Iedereen zou over een mogelijkheid moeten beschikken om voordelig een aanhanger te kopen. Dat wil niet zeggen dat de kwaliteit minder is, daarom biedt Aanhangwagendirect alleen aanhangers aan waarmee je veilig de weg op kan en jouw lading mee kan vervoeren. De prijzen van de aanhangers staan altijd bij het product dus kijk hier goed naar.

Levering van de aanhangers

Aanhangwagendirect is de grootste dealer van Eduard aanhangers in Friesland en daarom kan je bij ons terecht als je een aanhanger wil kopen in Friesland. Maar naast dat ze in Friesland leveren, leveren ze ook in de rest van Nederland en België. De aanhangers kunnen worden afgehaald tijdens openingstijden maar je kan jouw bestelde aanhanger laten bezorgen. Hiervoor neemt Aanhangwagendirect contact met jou op om een datum en tijd te bespreken.

Als je al een aanhanger hebt maar je wilt toch een nieuwe dan kan je ervoor kiezen om jouw oude aanhangwagen in te ruilen. Aanhangwagendirect vraagt dan of je foto’s wilt maken en naar hun toe wilt mailen of via Whatsapp wilt sturen zodat zij de inruilwaarde van de aanhanger kunnen beoordelen. Zij zullen dan een offerte maken van de nieuwe aanhanger met alle opties en hierbij dan de inruilwaarde van de oude aanhanger aftrekken.

Vragen over aanhangers?

Zit je nog met een vraag over de aanhanger keuze? Of heb je een vraag over het inruilen? Je kan met al jouw vragen terecht bij Aanhangwagendirect. Zij zullen jou begeleiden tot het maken van een keuze en de aankoop van jouw nieuwe aanhanger.

Geef een reactie